Microsoft Project Professional 2007, un training pentru succesul oricarei afaceri
BUCURESTI - 13 ianuarie 2009
Comunicat tip General in Afaceri
CODECS a inceput perioada de inscriere pentru trainingul Microsoft Project Professional 2007: 30 Ianuarie – 1 Februaire. Cursul ofera participantilor intr-un mod rapid (3 zile) cunostintele si tehnicile necesare planificarii, evidentierii progresului activitatilor, monitorizarii permanente si in timp real a utilizarii resurselor si bugetelor. Trainerul cursului este Hilde Corbu, unul dintre cei 22 experti din lume si singurul specialist din Romania pentru aplicatia Microsoft Project.
Trainingul se adreseaza atat managerilor, cat si membrilor echipei de proiect din departamentele Marketing, Vanzari, Tehnic, Productie, R&D, HR si Financiar, lucrand cu tehnici de baza (obtinerea cunostintelor introductive in managementul de proiect; realizarea unui plan de proiect folosind functionalitatile de baza din MS Project; cunoasterea utilitatii comenzilor primare din aplicatie si a modului de raportare si selectare a datelor introduse), dar si tehnici avansate precum: inregistrarea, monitorizarea si controlul unui proiect; ajustarea parametrilor de timp, cost si resurse in scopul atingerii obiectivelor din proiect; obtinerea de rapoarte pentru management, dar si analiza scenariilor de masuri pentru remedierea deviatiilor fata de planul initial.
Training Project Professional 2007 – Advanced este structurat pe 7 module, primul fiind Crearea unui Plan de Proiect, in care se definesc: Proiectul, Structura standard a acestuia, Timp, Cost si Obiective, Recomandari generale pentru Managerii de Proiect, Managementul proiectelor utilizand Project 2007. Potrivit lui Hilde Corbu, trainer MS Project, in cadrul acestui modul se vor studia: Start Microsoft Project, Lucrul cu Microsoft Project, meniuri si toolbar-uri, Afisarea de tabele si imagini diferite, Crearea unui fisier Project si introducerea datei de inceput a proiectului si a Proprietatilor Proiectului, Salvarea fisierului Project, Setarea optiunilor de salvare etc.
Cel de-al doilea modul, Functionalitati avansate, vizeaza atat functionalitatile privind activitatile – precum modificarea timpului de lucru, crearea unui calendar specific „Lead” si „lag”, Modificarea tipului de activitate si vizualizarea efectelor asupra planificarii celorlalte activitati; Compararea cu planificarea folosind parametrul „effort-driven”, Divizarea unei activitati, Introducerea costurilor fixe si contabilizarea lor Taskuri recurente – dar si functionalitatile privind resursele - Setarea tabelelor de cost, Setarea tarifelor unei resurse pe intervale de timp, Costul resursei, bugetul resursei, Ordonarea bugetului, Alocarea bugetelor pe proiecte etc.
Rapoarte. Afisarea si distribuirea informatiilor despre Proiect este al treilea modul care analizeaza sortarea, afisarea informatiilor despre activitati si resurse in grupuri; Filtrarea/evidentierea informatiilor despre activitati si resurse, Personalizare prin utilizarea de: Grup. Filtre, Tabel, Ecran, Formatarea imaginilor afisate (views): Diagrama Gantt, Diagrama de Retea si Calendar; Personalizarea si imbogatirea diagramei Gantt etc.
“De asemenea, in cadrul acestui modul vom studia distribuirea informatiilor proiectului prin importul din Project in Word, Exportul datelor din Excel in Project, Importul datelor din Project in Excel, Exportul WBS in Visio. Utilizarea toolbar-ului de analiza,” precizeaza Hilde Corbu, trainer MS Project.
Trainingul abordeaza si Monitorizarea si Controlul (modulul patru), Lucrul in echipa prin utilizarea de informatii in mai multe proiecte simultan – modulul cinci. Ultimele doua module prezinta cursantilor Ghidul de proiect, precum si Note recapitulative.
Despre CODECS
Pentru informatii privind calendarul cursului puteti accesa www.codecs.ro sau puteti contacta reprezentantii CODECS.
Coordonate contact:
Tel: +40 21 252 56 12
E-mail: pm@codecs.ro
pm@codecs.ro
- CODECS
-
Pagina contact: Contact CODECS