Proiecte cu happy-end - CODECS si Bookfest au desemnat castigatorul bursei la cursul de Management de Proiect

BUCURESTI - 16 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In urma concursului de eseuri cu tema „Rolul cartilor in dezvoltarea profesionala”, juriul format din Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS, si de Cristina Poterasoiu, Director Executiv al Asociatiei Editorilor din Romania, au ales-o castigatoare pe Mirela Andreescu.

Proiecte cu happy-end - CODECS si Bookfest au desemnat castigatorul bursei la cursul de Management de Proiect

„Imi doream sa fac un astfel de curs pentru ca pana acum am lucrat in proiecte internationale pentru dezvoltare, dar fara sa am o baza. A fost mai mult learning by doing. Totdeauna este bine sa inveti din ce au facut altii, nu sa te limitezi la munca ta si la faptul ca inveti din propriile greseli. De-abia astept sa incep cursul; sunt foarte curioasa cum se va desfasura”, a spus Mirela Andreescu la aflarea vestii.
Cursul de Management de Proiect, in valoare de 1.100 Euro, este prezentat de CODECS in cooperare cu The Open University - Marea Britanie. Mirela Andreescu are acum ocazia de a dobandi cunostintele si tehnicile necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv a proiectelor cu o componenta tehnologica. In plus, ea va dobandi experienta practica in utilizarea tehnicilor de management in cadrul unui proiect real.

Detalii despre cursul de Management de Proiect
Cursul, prezentat in cooperare cu The Open University - Marea Britanie, are o puternica orientare practica, analizeaza probleme reale din viata organizatiilor si prezinta metode de solutionare, fiind recunoscut de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA), iar Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor l-a autorizat prin decizia CNFPA nr. 6134 din 23.12.2008.

„Cursul Management de Proiect ii ajuta pe participanti sa dobandeasca cunostintele si tehnicile necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv al proiectelor cu o componenta tehnologica. In perioada de studiu se acumuleaza o experienta practica in utilizarea tehnicilor de management al proiectelor, in cadrul unui proiect real ales de cursanti”, precizeaza Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS.

Cursul Management de Proiect are o durata de 6 luni si se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.

Datorita sistemului educational Open Learning, cursantii nu trebuie sa-si intrerupa activitatea profesionala pe durata celor 6 luni ale cursului. Fiecare cursant poate studia in timpul liber, sistemul imbinand armonios studiul individual cu asistenta in cadrul tutorialelor (intalniri cu durata de 3 ore, organizate sambata, de 4 ori pe parcursul celor sase luni de curs), precum si in cadrul celor doua Ateliere Aplicative (Day Schools - intalniri cu caracter academic in cadrul carora se recapituleaza materialul de studiu si se rezolva exercitii specifice in vederea sustinerii examenului). Tutorii sunt practicieni cu o experienta de peste 5 ani in management de proiect, acreditati din punct de vedere academic si pedagogic, detinand si certificari internationale.

Pentru inscrieri si informatii privind cursurile The Open University un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro, www.codecs.ro.

Despre CODECS

CODECS

CODECS
Str. Agricultori, nr. 37-39
Telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4
E-mail: sales@codecs.ro, www.codecs.ro.

office@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/proiecte-cu-happy-end-codecs-si-bookfest-au-desemnat-castigatorul-bursei-la-cursul-de-management-de-proiect