Septembrie, luna de inscrieri la programele Open University Business School

BUCURESTI - 7 septembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS anunta sesiunea de inscrieri din toamna 2010 pentru programele MBA si Certificat Profesional in Management (CPM) ale Open University Business School din Marea Britanie. Cele doua programe sunt oferite in România de CODECS prin parteneriatul pe care il are cu Open University, cea mai mare scoala de business din Europa.

Inscrierile se termina pe 23 septembrie, dar toti cursantii care se inscriu pana la data de 17 septembrie vor beneficia de discounturi de pâna la de 400 de euro.

Septembrie, luna de inscrieri la programele Open University Business School

Certificatul Profesional in Management se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi dezvolte cunostintele si aptitudinile in management si sa isi imbunatateasca perspectivele de cariera. Programul le ofera cursantilor posibilitatea de a se confrunta cu probleme reale din viata profesionala, urmarind studii de caz de referinta din practica internationala. In acelasi timp, datorita sistemului „open learning”, participantii la programele CODECS nu sunt nevoiti sa isi intrerupa activitatea profesionala, reusind sa imbine eficient studiul individual cu lucrul in echipa sub indrumarea tutorilor.

Programul MBA oferit de Open University Business School prin intermediul CODECS este singurul din România acreditat de cele mai importante institutii internatonale din domeniu: AMBA (Association of Masters of Business Administration), EFMD (European Foundation for Management Development) si AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA). Din cele 12.800 de programe MBA inregistrate la nivel mondial, doar 41 beneficiaza de toate aceste 3 acreditari.

Pentru inscrieri si informatii privind cursurile Open University Business School un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro, www.codecs.ro.

Despre CODECS

CODECS
Str. Agricultori nr. 37-39
Sector 2, Bucuresti
Telefon: 021 252 51 82
Fax: 021 252 56 13
sales@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/septembrie-luna-de-inscrieri-la-programele-open-university-business-school