Compania DDD - Firma ce a efectuat dezinfectiile la Spitalul MAI Prof.Dr. Dimitrie Gerota

BUCURESTI - 2 aprilie 2020

Comunicat tip General in Administratie Publica, #CSRcovid19

Spitalul MAI Prof. Dr. „Dimitrie Gerota”, primul din România închis din cauza epidemiei de coronavirus, își poate relua activitatea. Unitatea medicală a fost dezinfectată de angajații unei companii specializate din Capitală.

Coronavirus

Coronavirus

 Luam Grija Prin Grija 

Compania DDD

Spitalul „Dimitrie Gerota” din Capitală a trecut prin 3 etape de dezinfecție, ultima fiind realizată joi, 2 aprilie. Operațiunea a început sâmbătă, când unitatea medicală a fost dezinfectată cu cel mai performant sistem existent pe piață, nebulizatorul Nocospray și dezinfectantul Nocolayse.

Acest sistem este cel mai des întâlnit în spitalele din Europa și este superior celor clasice, spun reprezentanții societății Compania DDD. Ceața rece creată cu aceste dispozitive este una uscată, protejând și dezinfectând aparatura medicală din interiorul spitalului. 

Nocolyse este o substanță biocidă ce are aviz de la Ministerul Sănătății și are la bază Peroxid de hidorgen 6%”, ne spune managerul companiei, Gabriel Munteanu.

Conform acestuia, firma sa a fost sigura care a aplicat pentru aceste servicii, solicitate de minister în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP). Acesta spune că și-a încurajat angajații să intre în focarul de coronavirus de la Gerota lucrând cot la cot cu ei.

Sâmbătă și duminică m-am dus personal și am prestat serviciile de dezinfecție alături de colegii mei. Eu am fost practic primul om care a intrat în recunoaștere în spital și pentru a închide geamurile înainte de a începe procedura de dezinfectare. La asemenea lucrări, puterea exemplului este cea mai convingătoare. Practic nu a fost nevoie de o motivare deosebită a colegilor mei, ci doar atenționări legate de echipamentul de protecție și de importanța acestei lucrări. Singurul lucru pe care l-am adresat colegilor mei a fost acela că suntem singurii care am acceptat să facem această lucrare și vreau ca alături de ei să reușim să ajutăm spitalul Gerota și pacienții ce vor avea nevoie de serviciile acestuia”, a mai spus Munteanu.

Duminică a fost efectuată a doua dezinfecție, pentru ca a treia să fie realizată în cursul zilei de joi. Lucrările de dezinfecție au durat aproximativ 7-8 ore, din cauza suprafeței care necesita a fi acoperită (21.000 mp). Conform echipei care a intervenit la „Gerota”, după dezinfecția de joi se poate intra în spital fără niciun risc. Decizia o va lua conducerea spitalului, după consultarea Ministerului Sănătății.

Spitalul Prof. dr. „Dimitrie Gerota” din Capitală a intrat în carantină pe 14 martie, după ce mai multe persoane care au intrat în contact cu un pacient infectat cu noul coronavirus au fost depistate pozitiv.

De 9 ani ne ocupăm de dezinfecție profesională pentru spații publice, avem peste 1000 de clienți activi în 2019-2020, între clienții noștri mari cu dezinfectii zilnice se numără:

●          peste 600 dintre magazinele Profi,

●          Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta,

●          Sanador,

●          Gral Medical,

●          Medicover,

●          Apa Nova București,

●          Poșta Română,

●          Poliția Română - București,

●          M.A.I.

Suntem singură firmă din România certificată 16636 - standardul european pentru servicii D.D.D.

Suntem autorizați de:

●          Ministerul Mediului,

●          D.S.P.,

●          D.S.V.,

●          Poliția Română - Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase,

●          Agentia Nationala Fitosanitara.

Suntem certificați ISO 9001, 14001, 16636, 18001, 22000.

În contextul COVID-19, putem să oferim dezinfecție totală garantată atât prin proceduri, substanțe (avizate de Ministerul Sănătății), personal calificat/autorizat, cât și prin asigurarea noastră de 500.000 Euro/eveniment.

Prin urmare vă putem asigura continuarea activității publice în condiții de siguranță.

De asemenea, din prisma experienței noastre de lucru cu substanțe toxice, otrăvitoare și alte substanțe nocive, vă putem ajuta la crearea procedurilor necesare în instituția / firma dumneavoastră pentru a vă proteja personalul, așa cum și personalul nostru în lucrul cu aceste substanțe și în aceste medii periculoase nu este expus riscurilor.

Suntem o firmă integră atât în modul de lucru cu clienții, cât și în respectarea cu strictețe a procedurilor.

 

Vă asigurăm că lucrurile vor fi bine făcute și veți plăti o valoare corectă pentru serviciile prestate.

 

Despre COMPANIA DDD

COMPANIA DDD este PRIMA SI SINGURA firma de PEST CONTROL din Romania ce este acreditata CEPA Certified - dupa standardul ISO EN 16636 pentru prestarea serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECTIE si DEZINFECTIE la un nivel calitativ si profesional egal cu cel din toate statele membre ale Uniunii Europene. Calitatea serviciilor DDD este garantata de certificarile ISO 9001, ISO 14001, ISO 16.636, OHSAS 18001 si ISO 22.000 de autorizatiile de functionare eliberate de PMB, DSV DSP, Mediu si Agentia Nationala Fitosanitara, dar si de asigurarea de raspundere profesionala de pana la 500.000 euro/eveniment!