23K - Vin cu foita de aur

Ploiesti - 16 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

23K reprezinta familia Bolgiu – patru generatii – retete si mestesuguri din via din Urlati –
adaptate vremurilor modern- rezultand vin de calitate – Cabernet Sauvignon, Feteasca
Neagra, Merlot, Feteasca Regala, Aligote, Busuioaca de Bohotin, Shiraz, Cabernet Franc.

23k Vin cu foita de aur

23k Vin cu foita de aur

 La fiecare eveniment deosebit, vinul 23K, prin buchetul, aroma, dar mai ales prin prezenta sa, reuseste sa se imprime in mintea oaspetilor, transformand seara intr-o pagina de poveste.  

Andu

Suntem o companie independenta de vinuri, cu o misiune de a vinde vin de valoare,character si substanta.

Gama noastra de vinuri este disponibila online pe www.23k.ro, fara comanda minima si comercializam in Romania, Franta, Italia, Spania, Germania, Anglia, China si Statele Unite. Vin cu foita de aur. Cauti altceva? Nu te uita mai departe de 23K Luxury Wine, un vin alb, sec, curat sirevigorant, infuzat cu foite de aur indulgente. Obtinut din Cramele Bolgiu , acest vin –Feteasca Regala – aduce cu siguranta calitatea si entuziasmul unui cadou reusit pentrubarbati.

23K Luxury Wine este un vin elegant, imbracat intr-un mod de lux – dop de pluta de ceamai buna calitate, achizitionat din Portugalia, sticla produsa in Italia, eticheta prezinta undesign modern – totul ambalat pentru un cadou perfect.Sortimentul 23 K Luxury Wine este alegerea perfecta pentru orice ocazie care face cusiguranta impresie. Este un brand pentru glamour si distractie.

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro