Mobila la comanda Ploiesti - Bucatariile Gabxa

Ploiesti - 18 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Gabxa produce si comercializeaza o gama variata de mobilier la comanda sau de la furnizori internationali: mobila de bucatarie, mobila pentru dormitor, mobila living, dressinguri, mobilier pentru copii, mobila birou si hol. In plus, mai ofera servicii de consiliere, proiectare, transport si montaj mobila.

bucatarie la comanda Ploiesti

bucatarie la comanda Ploiesti

 Realizam doar mobila de calitate. 

Flavius Aradi

Firma dispune de o experienta vasta construita in timp, raspunzand gusturilor si tendintelor din ultimii ani, care reflecta capacitatea sa de a se adapta inovativ la schimbarile preferintelor clientilor, a stilului de viata si al pietei si la aparitia fiecarui val de noi tehnologii.

Misiunea Gabxa – lucram pentru imbunatatirea calitatii vietii in bucatarie, radicand standardele atat aspectelor stilistice de design cat si celor functionale, in deplina conformitate cu valorile noastre fundamentale.

Calitate excelenta, modularitate simpla, design multi-fatetat si preturi rezonabile – acestea sunt caracteristicile care definesc linia de mobila Gabxa.

Afla mai multe despre noi si proiectele noastre accesand www.gabxa.ro

 

Noi tendinte pentru mobila de bucatarie

Poate ca cea mai populara camera din casa, bucataria este adesea inima intregii activitati si merita sa fie mobilata cu mobilier din lemn care va adauga caldura si caracter acestui spatiu important.

Tendintele in designul bucatariilor pentru acest an sunt dominate de stiluri proaspete, accentuand o combinatie stralucita de stil modern si rustic. Aceste tendinte sunt influentate si de stilul de viata al consumatorului, poate mai indraznet dar si subtil.

Bucatariile vor continua sa prezente elemente functionale inteligente dar si artistice.

Designul curajos al unei bucatarii va arata contrastul dintre combinatii de diferite materiale si culori care inspira accesibilitate. Totusi, rigiditatea va fi inca mentinuta, dar se va oferi flexibilitate si utilitate.

Culorile anului 2019 pentru bucatarii sunt: galben, rosu, verde deschis, nuanta de pamant, alb, albastru, gri.

Ca si caracteristici pentru o bucatarie care se regasesc si in acest an si care vor pastra spatiul elegant si functional sunt:

-          insula eleganta – pentru care trebuie sa existe un anumit spatiu. Aceasta este utila pentru un mini bar, chiuveta, plita, depozitare suplimentara, loc de masa

-          spatiu liber de depozitare – o piesa detasabila care permite un grad de flexibilitate in ceea ce priveste plasarea mobilierului.

-          aparate inteligente – frigidere care actualizeaza lisa de cumparaturi online

-          mai multe sertare, mai putine corpuri

Plecand, de la rafturi deschise si dulapuri din sticla frontala pana la banchete si scaune cu stil, obtineti bucataria de care aveti nevoie.

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si cuvinte cheie, video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro