Cetatea Alba Carolina devine și mai cunoscută prin birotică

BUCURESTI - 20 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cetatea Alba Carolina devine și mai cunoscută în fiecare zi, prin produse de birotică și papetărie.
Lansată în 2016, cu 10 produse, linia de birotică și papetărie „Alba Carolina”, pornită sub brandul Rosetta, s-a extins cu încă 10 produse, care promovează istoria magică a cetății unde românii au devenit o națiune.

Cetatea Alba Carolina devine și mai cunoscută prin birotică
 Atunci când îți iubești orașul, vrei să insufli acea dragoste tuturor. 

Cosmin Stanciu - Managing Partner CTC

Produsele Rosetta își au originea în Alba Iulia, unde, în 2008, managerii companiei Cora Trade Center au decis să aducă o altă abordare asupra produselor pe care le putem  folosi, zilnic, la birou sau la școală. Linia de produse Alba Carolina a fost inspirată din frumusețea orașului unde această companie și-a început activitatea. Dorința de a promova farmecul unei cetăți ce reprezintă un pilon important în istoria românilor, s-a împletit perfect cu dorința de utilitate și calitate, ce se pot regăsi în fiecare produs Rosetta „Alba Carolina”.

Primele produse fabricate în 2016 au fost caietele în format  A4 (matematică și dictando), caietele în format A5 (matematică și dictando), agendel e, registrele, bloc notes-urile, mapele și pixurile, inscripționate cu simbolul cetății, devenit astăzi primul brand de oraș din țară.   

În 2017, producătorii Rosetta  aduc în plus, liniei, alte 10 produse: caiete mecanice, clipboard-uri, bibliorafturi, blocuri de desen, dosare de carton, dar și alte produse pentru promovarea cetății , precum brelocuri, insigne sau căni inscripționate.

Produsele pot fi găsite în toate magazinele partenere ale companiei Cora Trade Center, distribuția acestora acoperind întreaga țară. Acestea vor putea ajunge, astfel, pe biroul oricărui suflet românesc, fie el acasă sau departe. 

Puteți descoperi mai multe pe www.ectc.ro/albacarolina 

Despre Cora Trade Center

Cora Trade Center este mereu prezentă în viața clienților săi, prin soluții personalizate, alternative, de ultimă generație și metode pliate pe nevoile acestora. CTC înseamnă specialiști în domeniu, soluții pentru toate problemele clienților și sprijin în dezvoltarea companiilor!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cora-trade-center/cetatea-alba-carolina-devine-si-mai-cunoscuta-prin-birotica