Cum să ne organizăm mai bine

BUCURESTI - 29 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Știm cu toții cât e de dificil să ne organizăm la birou. Fiecare document trebuie să respecte niște reguli pentru a-l găsi ușor și pentru a ne ajuta în munca noastră. E dificil să păstrăm toate informațiile la locul lor și să le găsim ușor.

Cum să ne organizăm mai bine

Dar, pentru fiecare problemă din viața noastră poate exista o rezolvare, iar în ceea ce privește organizarea, aceasta se numește PLUS România. Produsele oferite de către PLUS sunt inovative și ne ușurează munca cu până la 70%. Un exemplu sunt dosarele expandabile, care se ajustează în funcție de numărul de dcumente legate. Pentru a le organiza pe puncte, PLUS vine în ajutor cu dosarele colorate, transparente, care sunt ușor de folosit și atrag atenția prin culori puternice.

Dar să nu lăsăm agenda noastră la o parte, deoarece o purtăm mereu cu noi și organzarea începe mereu de acolo. Stickurile cu modele colorate sunt perfecte pentru delimitarea sarcinilor, iar ștampilele cu diferite figurine marchează fiecare proiect important, diferit.

Descoperiți cât e de ușor să vă organizați biroul, agenda și viața, cu produsele PLUS. Găsiți acum inovația japoneză și în România. Toate la un click distanță, pe www.plus-romania.ro. 

Despre Cora Trade Center

Cora Trade Center este mereu prezentă în viața clienților săi, prin soluții personalizate, alternative, de ultimă generație și metode pliate pe nevoile acestora. Peste 1000 de clienți din toată țara au beneficiat, de-a lungul celor 10 ani de existență, de experiența CTC și dorința continuă de perfecționare. Cora Trade Center înseamnă specialiști în domeniu, soluții pentru toate problemele clienților și sprijin în dezvoltarea companiilor!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cora-trade-center/cum-sa-ne-organizam-mai-bine