Aer modern în amenajări interioare cu fototapet geometric

BUCURESTI - 12 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Banci / Asigurari, HoReCa

Atunci când alegi să personalizezi o cameră cu fototapet geometric cu siguranță pui accent pe mai mulți factori. Calitate, rezistență în timp, culori vii și strălucitoare, originalitate.

fototapet geometric

fototapet geometric

 Produsele și echipamentele folosite pentru imprimarea de fototapet geometric sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Produsul rezultat nu emană mirosuri și nu conține substanțe toxice. Acest lucru face din tapet hol alegerea potrivită pentru casa ta. 

Oana Vlădilă, reprezentant Aesthetic Design

Modelul de fototapet geometric  este varianta cea mai potrivită de tapet hol . Colecția Soft Patterns  îți oferă un design original, îți garantează culori vii și atenție la detalii pentru orice fel de imagine.

Poți amenaja cu fototapet geometric camera de zi, holul, biroul, sălile de așteptare sau sălile de clasă. Alături de un aer proaspăt și modern, modelele de tapet Soft Patterns conferă și o atmosferă elegantă încăperii pe care o decorează

Avantajele folosirii de tapet hol

Spre deosebire de un perete vopsit, unul personalizat cu tapet hol se va curăța mult mai ușor, fără efort. Mai mult, hârtia specială pe care este imprimat produsul este rezistentă la abraziune. Acest lucru îi conferă tapetului rezistență la zgârieturi și durabilitate crescută în timp.

Produsele și echipamentele folosite pentru imprimarea de fototapet geometric sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Produsul rezultat nu emană mirosuri și nu conține substanțe toxice. Acest lucru face din tapet hol alegerea potrivită pentru casa ta.

Colecția de fototapet geometric se remarcă prin eleganța modelelor și prin suavitatea culorilor. Aceasta va revigora, fără doar și poate, orice spațiu.

Fototapet geometric, rafinament și echilibru

Calitatea imaginilor folosite pentru design-ul de tapet hol te vor transpune în lumea plină de rafinament a formelor echilibrate. Pline de stil și cu un aer vintage, imaginile din gama Soft Patterns îți vor crea un univers distinctiv, încărcat de un farmec aparte.

Modelele de tapet hol te vor ajuta să câștigi iluzia unui spațiu mai vast. De asemenea, acesta va reuși să le distragă atenția musafirilor de la suportul pentru încălțăminte, spre exemplu. Holul este de obicei un spațiu îngust, folosit pentru depozitarea hainelor și a pantofilor. De aceea este esențial ca modelul de tapet hol ales să fie unul care dă senzație de spațiu. Și care să distragă atenția de la diferitele elemente de depozitare amplasate aici.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cube-media-solutions/aer-modern-in-amenajari-interioare-cu-fototapet-geometric