Marketing outdoor: start sezonului de steaguri personalizate!

BUCURESTI - 11 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Turism

Sezonul cald bate la ușă, iar tu te întrebi cum să faci față și anul acesta concurenței. Secretul constă în câștigarea de noi clienți: beach flag și steaguri personalizate .

steaguri personalizate

steaguri personalizate

 Poți alege între două tipuri de steaguri personalizate: în formă lacrimă și pană. Dacă vrei vizibilitate, îți recomandăm beach flag dimensiunea XL, ideale pentru spații outdoor. Trecătorii nu pot ignora steaguri personalizate cu o înălțime de 415 cm. 

Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Cu steaguri personalizate  și beach flag  ai la îndemână o solutie  simplă și economică, menită să-ți aducă vizibilitate. Clienții noi îi câștigi cu oferte speciale. Și, ca să te distanțezi de concurență, ai nevoie de steaguri de calitate superioară, la cele mai bune prețuri.

Ideale pentru amplasarea în fața terasei sau restaurantului tău, dar și pentru completarea standului expozițional de la orice târg de profil, beach flag și steaguri personalizate îți spun povestea într-un mod original și plin de dinamică și culoare. Ușor de montat pe orice suprafață, datorită diferitelor baze cu care pot fi combinate, ele sunt potrivite pentru orice fel de promovare: simplă sau sofisticată, in sau outdoor, high sau low budget.

Beach flag personalizat este ideal de folosit fie că deții o terasă la malul mării, sau ești administratorul unei bucăți de plajă la Marea Neagră. Acesta va da culoare afacerii tale, va anima atmosfera și îți va informa clienții asupra identității tale și a ofertelor pe care le ai active.

Steaguri personalizate lacrimă și pană pentru afacerea ta

Poți alege între două tipuri de steaguri personalizate: în formă lacrimă și pană. Dacă vrei vizibilitate, îți recomandăm beach flag dimensiunea XL, ideale pentru spații outdoor. Trecătorii nu pot ignora steaguri personalizate cu o înălțime de 415 cm, iar dacă se folosesc culori vii în grafică, cu siguranță orice beach flag va fi remarcat.

Mai mult, atunci când apelezi la steaguri personalizate pentru promovare, alegi o cale simplă și sigură de a atrage atenția asupra ta. Fie că organizezi un eveniment, o inaugurare, fie că deții un showroom, sau pur și simplu că vrei să te faci cunoscut.

Gama completă de steaguri personalizate și drapele

Când vine vorba de steaguri personalizate (pană sau lacrimă), dar și de drapele (naționale, România, UE+NATO, personalizate), ai un singur furnizor de încredere. Sedra Advertising se numără printre cei mai mari producători de astfel de produse. Îți oferim gama completă de steaguri pentru tine, instituția sau afacerea ta.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cube-media-solutions/marketing-outdoor-start-sezonului-de-steaguri-personalizate