Baze pentru steaguri publicitare: Cum alegem forma potrivită

BUCURESTI - 23 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Sport

Dacă organizezi un eveniment în aer liber, promovezi un local sau ai un showroom, vei avea nevoie de baze pentru steaguri diferite. Forma potrivită se alege în funcție de terenul pe care va fi amplasat steagul.

steaguri publicitare

steaguri publicitare

 Există șapte modele de baze pentru steaguri publicitare. În funcție de terenul pe care vor fi amplasate steagurile, putem alege o bază pătrată, una cruce, țăruș, șurub, roată, de perete sau colac.  

Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Fie că folosești steaguri publicitare outdoor sau indoor , ai de ales între diferite baze pentru steaguri .

În materie de publicitate indoor sau outdoor, steaguri publicitare personalizate nu ar trebui să lipsească din nicio strategie de marketing. Fabricate din polimer rezistent, acestea sunt ideale pentru dealeri auto, dezvoltatori imobiliari, restaurante, cafenele, mall-uri etc.

Fiind ușoare și portabile, pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat. Singurul lucru la care trebuie să fim atenți este ce tip de baze pentru steaguri alegem.

Baze pentru steaguri: Cum alegem forma potrivită  

Există șapte modele de baze pentru steaguri publicitare. În funcție de terenul pe care vor fi amplasate steagurile, putem alege o bază pătrată, una cruce, țăruș, șurub, roată, de perete sau colac. Aceasta din urmă poate fi umplută cu nisip sau cu apă și conferă un plus de stabilitate pentru steaguri publicitare.

Baza pătrată este, de asemenea, o soluție solidă de poziționare a unui steag, ideală pentru outdoor. Fiind un produs cu o greutate ridicată, acest tip de bază pentru steaguri publicitare este recomandată pentru locații permanente.

O variantă mai ușor de transportat între diferite locații este baza cruce. Aceasta este formată din două bucăți metalice care conferă, de asemenea, stabilitate pentru steaguri publicitare. Alte tipuri de baze pentru steaguri ideale pentru outdoor sunt cele țăruș și șurub. Acestea se înfig în pământ și conferă o stabilitate ridicată steagurilor pe care le susțin.

Baza pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă. Acest lucru garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care steagul va fi expus.

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cube-media-solutions/baze-pentru-steaguri-publicitare-cum-alegem-forma-potrivita