Dentcof - Igienizare Profesionala

Timisoara - 7 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Prevenirea si depistarea din timp a problemelor dentare sunt cheia unei danturi sanantoase.

Dentcof - Igienizare Profesionala

 

  Evitarea aparitiei cariilor si a afectiunilor gingivale incepe cu o igina bucala corecta.Dar oricat de sarguinciosi am fi in privinta igienei bucale, periodic, avem nevoie de o igienizare profesionala , realizata de catre un specialist.

 

  Igienizarea profesionala este o procedura stomatologica prin intermediul careia este inlaturata placa bacteriana si tartrul. Procedura de igienizare se incepe cu detartajul cu ultrasunete, care permite curatarea dintilor fara a provoca durere. Aparatul produce vibratii ultrasonice ,iar ansa cu care se realiza igienizarea indeparteaza placa bacteriana si tatrul de pe dinti si de sub gingii, unele locuri fiind greu de accesat cu periuta dentara.

 

  Parte din igienizare fac si periajul profesional si air-flow-ul. Periajul profesional se reazlizeaza cu ajutorul unei periute circulare si a unei paste de dinti profesionale. Procedura de igienizare este incheiata cu utilizarea air flow-ului, care pulverizeaza un jet puternic de apa cu cristale de bicarbonat de sodiu. Astfel suprafetele sunt finisate, petele indepartate, si totul complet nedureros.

 

  Efectuarea igienizarii profesionale este recomandata o data la 6 luni sau, in unele cazuri chiar mai des, si vizeaza indepratarea completa a placii bacteriene de pe dinti si prevenirea aparitiei acesteia. Iar vizitele regulate la medicul stomatolog sunt esentiale pentru o intretinere corecta a danturii.

 

Clinica Stomatologica  Dentcof

Str. Simion Bărnuțiu nr. 62, et. 2 și 5, Timișoara 
office@dentcof.ro+40256219197 

www.dentcof.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dentcof/dentcof-igienizare-profesionala