Care au fost cele mai de succes ansambluri rezidentiale in 2013?

BUCURESTI - 24 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Constructii, IT&C, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

De-a lungul anului 2013 s-a putut observa un apetit crescut al dezvoltatorilor imobiliari din România pentru construirea de case şi apartamente noi, în complexuri rezidenţiale. Totuşi, cât de rentabil s-a dovedit acest lucru din punctul de vedere al vânzărilor?

Ansamblul Militari Residence

Ansamblul Militari Residence

DezvoltatorImobiliar.ro va prezintă câteva dintre cele mai de succes ansambluri rezidenţiale din anul 2013, din ţara noastră. Pentru stabilirea celor mai performante ansambluri rezidenţiale am luat în calcul numărul de vânzări anunţat de către reprezentanţii complexurilor.

 

Militari Residence, în topul preferinţelor românilor

 

Cel mai de succes ansamblu rezidenţial din România în anul 2013 a fost fără îndoială Militari Residence. În complexul situat în zona cartierului Militari, din Bucureşti, s-au vândut în jur de 720 de apartamente noi doar anul trecut. Militari Residence este cel mai extins proiect rezidenţial din România, cu peste 4.000 de unităţi locative construite până în prezent. În cadrul complexului sunt disponibile pentru locatari şi o mulţime de facilităţi: piscine, spaţii comerciale, centru de evenimente, restaurante, grădiniţă sau şcoală primară.

Prețurile apartamentelor din cadrul ansamblului rezidențial Militari Residence pornesc de la 32.000 de euro (TVA inclus).

 

Confort Urban Residence Rahova

 

Pe zona de sud a Bucureştiului, printre cele mai căutate şi mai de succes ansambluri rezidenţiale din anul 2013 a fost Confort Urban Residence Rahova: reprezentanţii complexului au anunţat un număr total de de 350 de unităţi locative vândute. La fel ca şi în cazul complexului Militari Residence, şi în ansamblul Confort Urban Residence Rahova preţurile scăzute ale locuinţelor şi numeroasele facilităţi oferite de către dezvoltatori i-au convins pe români să cumpere un apartament în acest complex.

Prețurile apartamentelor din ansamblul rezidențial Confort Urban Residence Rahova pornesc de la 25.900 de euro (TVA inclus).

 

Cosmopolis

 

Cu cele 260 de locuinţe noi vândute în 2013 şi cele 70 închiriate tot anul trecut, ansamblul rezidenţial Cosmopolis a avut rezultate excelente. Pentru anul 2014 aşteptările sunt şi mai ridicate, aşa că dezvoltatorul Opus Land Development pregăteşte noi facilităţi pentru clienţi: amenajarea unei plaje lângă lacul din apropierea complexului, construirea mai multor terenuri de sport, a unui bar şi a unei noi piscine, cea de-a patra din ansamblu.

Preturile apartamentelor din Cosmopolis pornesc de la 32.100 de euro (+TVA), in vreme ce preturile caselor pornesc de la 90.000 de euro (+TVA).

Good Residence, cele mai performante ansambluri rezidenţiale de case noi

 

Pe segmentul de case noi, ansamblurile rezidenţiale Good Residence s-au descurcat foarte bine anul trecut, din punctul de vedere al vânzărilor. În complexurile Good Afternoon Residence şi Good Morning Residence, situate în zona Corbeanca (nordul Bucureştiului) s-au vândut peste 60 de locuinţe în 2013, mai multe decât în orice alt ansamblu de case noi din Capitală şi din împrejurimi.

Preturile caselor din ansamblurile Good Residence incep de la 74.900 de euro (TVA inclus).

 

Mai multe detalii despre aceste ansambluri rezidențiale, și prețurile de vânzare ale locuințelor, găsiți pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Despre Dezvoltatorimobiliar

Scopul portalului Dezvoltatorimobiliar.ro este să prezinte toate ofertele de locuinte noi din ansamblurile rezidentiale. Dorim ca utilizatorii noștri să aibă acces rapid la o ofertă cât mai mare de apartamente noi și case, din toată țara. Sperăm ca aceștia să-și găsească locuința ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsiți tururile virtuale ale ansamblurilor și ale locuințelor finalizate ale acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dezvoltatorimobiliar/care-au-fost-cele-mai-de-succes-ansambluri-rezidentiale-in-2013