Orice proiect de succes creste! DezvoltatorImobiliar.ro se extinde la nivel national.

BUCURESTI - 31 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

În condiţiile în care preţurile locuinţelor noi au crescut cu 6% în ultimul an, iar interesul dezvoltatorilor imobiliari din România către piaţă rezidenţială din provincie este tot mai ridicat, am decis să extindem oferta de case şi apartamente noi (din ansambluri rezidenţiale) a portalului DezvoltatorImobiliar.ro şi în oraşele din afara zonei Bucureşti-Ilfov.

Ansambluri Rezidentiale - DezvoltatorImobiliar.ro

Ansambluri Rezidentiale - DezvoltatorImobiliar.ro

Începând cu anul 2014, pe portalul de case şi apartamente noi, www.dezvoltatorimobiliar.ro, veţi putea găsi şi oferte de locuinţe noi din provincie. Care sunt motivele pentru care am decis să ne orientăm către oraşele din afara Capitalei şi periferiei acesteia?

În primul rând, după ani întregi în care preţurile proprietăţilor rezidenţiale au scăzut în permanență, 2013 a marcat începutul unei noi tendinţe imobiliare, de creştere. Conform indexului Eurobank Property Services, anul trecut preţurile caselor şi apartamentelor noi au crescut cu 6%, lucru ce nu poate duce decât către o stabilizare a pieţei. Coroborat cu interesul din ce în ce mai mare al dezvoltatorilor imobiliari din ţara noastră către oraşele din provincie, am considerat că promovarea ansamblurilor rezidenţiale din afară Capitalei este un pas logic şi firesc pentru portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro, aflat la început de drum.

De ce spunem că interesul dezvoltatorilor imobiliari creşte pentru oraşele din provincie?

Pentru anul 2014, mulţi dezvoltatori imobiliari cu renume din România şi-au anunţat planurile de construcţii de locuinţe noi în provincie. Cea mai căutată zona (în afară Bucureştiului) este cea de Vest. Aici, companii importante de dezvoltare imobiliară, precum Tagor sau ARED, au început noi proiecte rezidenţiale, în oraşe precum Timişoara, Arad sau Oradea. De altfel, în Oradea se află şi unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din provincie, Cartierul Prima, alcătuit din peste 1.000 de apartamente noi.

Un alt nume important pe piaţa rezidenţială din România, Adama, a început încă de la sfârşitul anului 2013 construcţia ultimei faze a proiectului imobiliar din Iaşi, Copou Bellevue. În total, în vara anului 2014 vor fi livrate 169 de noi locuinţe.

În centrul ţării, dezvoltatorii ansamblului rezidenţial Vivacity Residence au demarat în octombrie 2013 lucrările la cel de-al doilea bloc al complexului, care va avea 3 niveluri de subsol, parter şi 11 etaje.

Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro prezintă oferte de locuinţe din 2 dintre cele mai mari ansambluri din ţară: Militari Residence şi Cosmopolis!

Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro prezintă peste 350 de modele de case si apartemente ale ansamblurilor rezidentiale din Bucuresti si Ilfov, iar numarul lor creste in fiecare saptamana.

Despre Dezvoltatorimobiliar

Scopul portalului Dezvoltatorimobiliar.ro este să prezinte toate ofertele de locuinte noi din ansamblurile rezidentiale. Dorim ca utilizatorii noștri să aibă acces rapid la o ofertă cât mai mare de apartamente noi și case, din toată țara. Sperăm ca aceștia să-și găsească locuința ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsiți tururile virtuale ale ansamblurilor și ale locuințelor finalizate ale acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dezvoltatorimobiliar/orice-proiect-de-succes-creste-dezvoltatorimobiliar-ro-se-extinde-la-nivel-national