Scoala care daruieste - Sarbatori de Paste 2013

BUCURESTI - 15 aprilie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, CSR

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste 2013, Fundatia ECDL ROMANIA lanseaza « Scoala care daruieste » prin care se doreste popularizarea si sustinerea initiativelor umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara.

Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu colegii si profesorii vostri pentru Sarbatorile de Paste si Iepurasul ECDL poate sa se alature evenimentului vostru!

Elevii si profesorii care doresc sa desfasoare proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Paste 2013, pot inscrie actiunile lor pe adresa contact@fundatiaecdlromania.ro pana la data de 21 aprilie 2013 inclusiv si Fundatia ECDL ROMANIA va promova evenimentele prin intermediul site-ului www.fundatiaecdlromania.ro . Promovarea proiectelor pe site-ul www.fundatiaecdlromania.ro  poate conduce la sustinerea unora dintre beneficiarii proiectelor prin sponsorizare.

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de Sarbatori.

 

La « Scoala care daruieste » pot participa toate unitatile scolare din invatamantul preuniversitar din Romania.Proiectele trebuie sa reflecte acte de caritate desfasurate in folosul comunitatii.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa contact@fundatiaecdlromania.ro.

Despre ECDL ROMANIA

Fundatia ECDL ROMANIA
Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in 148 de tari si numara pana in prezent peste 12 milioane de persoane inregistrate in program.
In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Fundatia ECDL ROMANIA isi propune sustinerea educatiei formale si a formarii profesionale continue din Romania, prin implementarea si promovarea utilizarii de standarde si francize europene si/sau internationale de instruire si certificare, inclusiv a Permisului ECDL.

Pentru mai multe informatii accesati www.fundatiaecdlromania.ro .