3 instrumente de scris pe care orice iubitor de stilouri le va adora!

BUCURESTI - 18 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Deși tehnologia se dezvoltă pe zi ce trece tot mai mult, iar mijloacele moderne de scris ne acaparează atenția, scrisul de mână rămâne în continuare o adevărată plăcere pentru cei mai mulți dintre noi.

stiloul Poenari

stiloul Poenari

 Instrumentul de scris reprezintă reflecția propriei personalități, fiind modul ideal de a te prezenta fără cuvinte.  

Poenari

Beneficiile pe care această practică ni le oferă sunt multiple, începând de la o mai bună organizare a ideilor, o metodă ideală de relaxare și până la dezvoltarea constantă a creativității. 

Astfel, chiar dacă ne achiziționăm gadget-uri moderne, instrumentele de scris clasice încă fac parte din rutina noastră zilnică. Și pentru că plăcerea de a scrie devine mai mare atunci când folosim un stilou rafinat, v-am pregătit în rândurile ce urmează o listă cu modelele de stilouri de lux pe care orice persoană s-ar bucura să le dețină: 

Stiloul Poenari Classic Emerald 

Fiind o opțiune elegantă, ușoară, dar și cu un balans excepțional, stiloul din lemn Classic Emerald le este recomandat îndeosebi celor ce își doresc un instrument de scris de dimensiuni mai mici. 

Culoarea sa predominantă este o notă închisă de turcoaz care, alături de nuanțele mai deschise ce accentuează părțile sidefate ale stiloului, se dovedește o adevărată sursă de energie în zilele monotone.  

Componentele metalice ale acestui instrument de scris de lux sunt suflate cu aur de 24k și, de asemenea, sunt acoperite cu un strat protector de lac. În ceea ce privește penița, aceasta este confecționată din oțel și placată cu aur, pentru o rezistență îndelungată în timp. 

Stiloul Poenari Baron Lavande 

POENARI este acel exemplu de brand românesc care reușește cu grație să transpună atuurile trecutului în prezent. Așadar, stiloul Baron Lavande ce îi poartă numele se distinge printr-un design simplist, cu linii drepte, însă cu un aspect deosebit de rafinat.  

Corpul instrumentului de scris este confecționat din material compozit foarte dens, iar partea de unde se ține prezintă o formă hexagonală, foarte puțin rotunjită, spre a asigura o prindere cât mai facilă.  

Din punctul de vedere al nuanței, după cum ne indică și denumirea sa, culoarea sa fundamentală este cea a lavandei, cu variații intense mai deschise. Penița este confecționată din oțel, cu vârful din iridiu și poate fi aleasă în funcție de tipul de grosime a scrisului. 

Stiloul Poenari Office Fantasy 

Realizat din 18 piese individuale, ce au fost asamblate manual, stiloul Office Fantasy se dovedește extrem de ușor de utilizat în orice context, fie că este vorba despre instrumentul de scris ideal pentru semnături sau despre cel potrivit în activitățile zilnice. 

Cu un exterior ce îmbină armonios rodiul și aurul, dar și cu un corp creat din material compozit, acesta ne inspiră în fiecare zi prin nuanța roșiatică profundă, ușor sidefată. Și în acest caz, penița stiloului este confecționată din oțel, cu vârful din iridiu, fiind disponibilă în trei variante de grosime a scrisului. 

Prin urmare, POENARI ne introduce o gamă de instrumente de scris de lux, confecționate manual dintr-un material atipic pentru stilouri, așa cum este lemnul. Cu modele aparte, ce nu respectă tiparele obișnuite, dar și cu un nivel înalt de funcționalitate, stilourile din lemn disponibile pe poenari.ro îi vor încânta pe deplin pe toți iubitorii de frumos! 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/3-instrumente-de-scris-pe-care-orice-iubitor-de-stilouri-le-va-adora