3 obiecte care ne însuflețesc chiar și cea mai monotonă zi la birou!

BUCURESTI - 2 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Știm cu toții acele zile încărcate de la locul de muncă, în care nu avem niciun moment de respiro și în care tânjim după confortul de acasă. Ei bine, în zilele monotone, rutina își face simțită prezența din plin, iar timpul pare să treacă mult mai greu decât de obicei.

stiloul Poenari

stiloul Poenari

 Găsește acel ceva special pentru tine, care să te înnobileze și care să-ți genereze starea de bine primordială oricărei zile. 

Poenari

Dar cine spune că o zi obositoare nu poate deveni mai plăcută, fără prea multe eforturi? Deși este greu de crezut, există 3 obiecte care ne pot oferi doza de energie necesară spre a face față cu succes tuturor activităților de la birou, dar și pentru a ne duce la bun sfârșit task-urile profesionale. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, descoperă în rândurile următoare ce obiecte nu ar trebui să lipsească de la locul tău de muncă: 

Tablourile de birou cu citate motivaționale 

Chiar dacă, în mod obișnuit, un astfel de produs nu ne atrage atenția, realitatea ne arată faptul că citatele motivaționale chiar funcționează și, mai mult decât atât, că au numeroase efecte benefice asupra noastră, oferindu-ne o senzație generală de bine. 

Cu alte cuvinte, citatele motivaționale pot fi considerate imboldul fiecăruia dintre noi spre fericire, fiind un mijloc ideal de a-i transmite subconștientului nostru că putem fi mai buni, mai productivi și, în special, că putem reuși absolut orice ne propunem.  

Așa cum, deseori, căutăm încurajări în sfaturile prietenilor, citatele motivaționale ne direcționează energia zilnică către o cale pozitivă.  

Difuzoarele de aromă 

Cu toate că utilizarea plantelor cu scopul de a ne ameliora starea de sănătate și de a ne amplifica nivelul de energie nu este o practică nouă, multe persoane trec cu vederea peste avantajele pe care aromaterapia ni le asigură. Aromele naturale acționează în mod direct asupra tuturor simțurilor noastre, influențându-ne starea emoțională și declanșându-ne diverse dispoziții sau sentimente. 

În zilele încărcate de la birou, în care ne simțim cu adevărat copleșiți de rutină, un difuzor de aromă contribuie la obținerea unei stări de relaxare și de calm, eliminând stresul. 

Stilourile de lux 

Într-adevăr, tehnologia modernă ne ușurează destul de mult viața. Totuși, scrisul de mână nu ar trebui să fie complet ignorat, mai ales pentru că este deosebit de benefic pentru sănătate. 

Pe lângă faptul că îmbunătățește abilitățile de citire, de scriere, dar și de limbaj, scrisul de mână se dovedește esențial în ceea ce privește gestionarea mai eficientă a emoțiilor pentru dobândirea unei stări de bine.  

De asemenea, s-a dovedit faptul că această practică elimină oboseala prin reducerea nivelului de cortizol din organism (denumit și hormonul stresului). De aceea, ar trebui să optăm pentru un stilou de lux intens colorat, care să ne motiveze în momentele covârșitoare. 

Orice zi mai puțin bună se poate transforma într-una excelentă, fără eforturi, atunci când suntem hotărâți să ne focusăm pe micile detalii. Dacă în materie de tablouri de birou sau de difuzoare de aromă, avem mai multe variante din care să le selectăm pe cele potrivite felului nostru de a fi, în privința stilourilor de lux, un lucru este cert: brandul românesc POENARI este cea mai bună alegere pe care o putem face.  

Așadar, ar trebui să îi lăsăm pe specialiștii de la poenari.ro să facă ce știu cel mai bine:  instrumente de scris  unice, confecționate din lemn, care să ne însuflețească ziua și prin modelul lor aparte, prin nuanțele intense și, bineînțeles, prin ușurința în scriere. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/3-obiecte-care-ne-insufletesc-chiar-si-cea-mai-monotona-zi-la-birou