Barber Store în parteneriat cu Ciprian Ungureanu lansează Barber Store Academy!

BUCURESTI - 13 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Devino frizer sub îndrumarea celui mai bun hairstylist din România!
Dacă îți dorești să înveți secretele și trucurile din domeniul frizeriei de la cel mai bun frizer din România, Academia de hairstyle Barber Store este ideală pentru tine. Pentru a fi un frizer desăvârșit și să ajungi cel mai bun din breaslă îți trebuie mai mult decât pasiune și talent, este nevoie de muncă și cunoaștere.

Barber Store - Ciprian Ungureanu

Barber Store - Ciprian Ungureanu

 Academia noastră de hairstyling își propune să creeze adevărați profesioniști, prin lansarea unor cursuri de specializare și formare profesională, sub îndrumarea atentă al unuia dintre cei mai apeciați hair-stylisti din România. 

Barber Store

Ciprian Ungureanu este unul dintre cei mai recunoscuți frizeri din întreaga țară! Este renumit pentru arta pe care o crează din părul bărbaților folosind produse profesionale de frizerie, de cea mai înaltă calitate,  iar acum îți va spune și ție secretele pe care le folosește în această meserie. Motto-ul după care se ghidează maestrul atât în muca sa cât și în viața de zi cu zi, este " Fă ce îți place și nu vei munci nicio zi!". Așadar să transformi propria pasiune în job este alegerea ideală pentru o viată fericită.

Vei învăța să înțelegi dorințele clienților - chiar dacă știi să realizezi tot felul de frizuri și de tunsori moderne, trebuie să ții cont de cerințele pe care le au clienții.  Așadar, în cadrul cursului susținut de către Ciprian, vei învăța inclusiv cum trebuie să porți o discuție cu clientul și cum să înțelegi care sunt dorințele acestora. Și bine înteles că vei învăța cele mai moderne tehnici de tuns precum: Skin Fade, Razor Fade, Tapering, Flattop, Executive Contour; și cele mai tari tehnici  de coafat de tip: Pompadour, Side Part Pompadour, Hard Part Pompadour, Old School, Classic.

Nu este deloc ușor acest domeniu, și să lucrezi cu părul oamenilor nu este deloc o joacă. Este o treabă de finețe pe care o poți rata foarte ușor dar care, cu câteva cunoștințe pe care poți să le preiei de la maestrul Ciprian Ungureanu, poți crea o adevărată artă.

Cu o experiență de peste 25 de ani, despre Ciprian Ungureanu am aflat că a început această pasiune prima dată în anul 1990 când a început să își tundă prietenii acasă deoarece nu aveau bani să se tundă la salon. A continuat această activitate până în momentul în care a fost înrolat în armată, loc unde a continuat să își tundă colegii de breaslă. Timp de 8 ani,  și-a desfășurat activitatea într-o garsonieră închiriată pe care a transformat-o în propria sa frizerie. În anul 2012 a cumpărat afacerea ”Italianului” și tot de atunci deține salonul ”By Ciprian Ungureanu” sau cum îi place lui să îi mai spună ”salonul tău de suflet”, datorită ambianței sale plăcute și prietenoase. Scopul lui este acela de a aduce o nouă imagine frizeriei. În viziunea sa, frizeria este locul unde te relaxezi și îți pui în valoare una dintre cele mai frumoase părți ale corpului și anume: podoaba capilară.

Pentru oricine vrea să înceapă o carieră în acest domeniu incitant și plăcut, vă așteptăm pe Barber-Store.ro la secțiunea Academy pentru a  începe împreună această aventură unde te vom învăța, vom crea alături de tine cele mai minunate coafuri și, fără îndoială, vei descoperi stilul care ți se potrivește cel mai bine.