Care sunt aspectele definitorii din stilul personal al unui manager de top? Descoperă cum îți poți completa stilul cu o doză de rafinament

BUCURESTI - 23 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Prin caracteristica meseriei pe care o practică, managerul este acea persoană care reprezintă un exemplu de urmat, din toate punctele de vedere, pentru membrii echipei sale.

Stiloul Poenari Majestic

Stiloul Poenari Majestic

 La fel ca și semnătura, instrumentul va fi unic pentru tine. 

Poenari

În rândurile ce urmează, v-am pregătit un material bazat pe acele aspecte care pot completa cu rafinament stilul personal al oricărui manager, indiferent de vârsta sau de strategia sa de conducere:

Un costum din două piese realizat din materiale de înaltă calitate

Mediul office, în care își desfășoară activitatea un antreprenor, presupune printre numeroase alte reguli, respectarea unui cod vestimentar particular. Astfel, majoritatea celor care activează profesional în domeniu, îndeosebi persoanele care ocupă funcții de conducere, vor adopta un stil vestimentar elegant.

Și ce ținută poate fi mai rafinată decât una compusă dintr-un costum elegant, realizat după un croi avantajos și din materiale de înaltă calitate? Bineînțeles, în funcție de caracteristicile propriei siluete, trebuie să optați pentru costumul care vi se potrivește cel mai bine, fie că este vorba despre unul mai clasic sau un model slim fit.

Un stilou de lux

Cu siguranță, managerul unei firme va fi prezent la diverse întâlniri de afaceri pentru a încheia noi colaborări cu potențialii parteneri, pentru a semna contracte comerciale cu clienții săi sau va participa la întrevederi cu viitorii furnizori. În acest sens, un stilou de lux este articolul perfect cu ajutorul căruia veți deborda de rafinament în orice context.

Spre exemplu, în cadrul magazinului online www.poenari.ro, sunteți întâmpinați de o gamă diversificată de stilouri de lux, confecționate din lemn. POENARI este un brand românesc care se poate lăuda cu produse desăvârșite, potrivite oricărei persoane care pune accent pe micile detalii.

O pereche de pantofi confecționată din piele

Dacă ne-am lămurit în rândurile de mai sus cu privire la vestimentație și la accesoriul ideal pentru mediul de afaceri, acum este timpul să acordăm atenția cuvenită pieselor de încălțăminte.

După cum am menționat și anterior, stilul vestimentar al unui manager trebuie să fie caracterizat prin rafinament deplin, motiv pentru care o pereche de pantofi confecționată din piele va completa orice outfit office, elegant sau smart-casual, conform propriilor preferințe. Nu uitați, totuși, să alegeți acel design al încălțămintei care să respecte nota stilistică a îmbrăcămintei selectate. 

Bineînțeles, indiferent de vestimentație sau de accesorii, un manager de top se va remarca printr-o atitudine profesională, ghidându-și angajații cu respect și cu toleranță. Atunci când stilul personal se compune dintr-un comportament adecvat mediului de lucru, un outfit inspirat, la care se adaugă o serie de articole ce subliniază atenția la detalii, în mod definitoriu veți reprezenta un exemplu de urmat în rândul membrilor echipei dumneavoastră.

          Dacă ținutele perfecte și încălțămintea potrivită sunt deja prezente în cadrul garderobei, atunci nu vă mai rămâne nimic de făcut, decât să accesați site-ul menționat mai sus, www.poenari.ro, spre a vă achiziționa modelul de stilou din lemn care să vă însoțească la toate întâlnirile de afaceri cu o doză de eleganță. Acesta este momentul oportun pentru a vă defini cu succes stilul personal!