Cele mai populare modele de pantofi pentru femei în sezonul călduros. Cum poți îmbina confortul cu rafinamentul?

BUCURESTI - 20 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Atunci când vine vorba despre reprezentantele sexului frumos, cu siguranță acestea își doresc să atragă privirile celor din jur, ori de câte ori ies din casă. Totuși, rafinamentul unei vestimentații nu se referă neapărat la respectarea caracteristicilor fundamentale ale unui stil elegant, ci presupune combinarea armonioasă a tuturor articolelor din cadrul acelei ținute în care te simți bine.

Sandale din piele naturală - GITANOS

Sandale din piele naturală - GITANOS

 Vara aceasta ai încălțămintea din piele naturală de înaltă calitate la doar un click distanță. 

GITANOS

Și ce femeie nu adoră stilul casual, mai ales dacă vine însoțit de o doză de rafinament? Ei bine, spre a beneficia de confort deplin pe întreaga durată a sezonului călduros, îți recomandăm următoarele modele de pantofi damă, de a căror prezență și tu trebuie să te bucuri în propria garderobă:

Saboți damă casual din piele naturală

Fie că îți vine să crezi sau nu, saboții au revenit în trenduri, fiind o alegere extrem de confortabilă pentru femei pe timp de vară.

Cine nu adoră variantele de ținute combinate cu o pereche de saboți comozi, confecționați din piele naturală? Indiferent dacă preferi modelele cu talpă joasă sau cele cu toc, saboții trebuie să se regăsească pe lista cumpărăturilor tale din acest sezon călduros.

Sandale damă casual cu talpă joasă din piele naturală

Fiind o opțiune extrem de răcoroasă pe întreaga durată a zilelor toride de vară, sandalele cu talpă joasă devin o opțiune excelentă atunci când dorești să abordezi un stil casual, însă cât mai feminin.

De asemenea, atunci când achiziționezi o pereche de sandale damă confecționate din piele, dispui de siguranța că fiecare pas pe care îl faci este însoțit de confort, uitând cu totul de neplăcerile provocate de pantofii incomozi.

Pantofi damă casual cu talpă joasă din piele naturală

Întrucât ținutele adecvate pentru locul de muncă implică respectarea unui anumit cod vestimentar, te sfătuim să te orientezi asupra unui model de pantofi casual cu talpă joasă ușor mai decupați în partea frontală sau care prezintă striații răcoroase.

Astfel, outfit-urile tale de birou vor fi la fel de lejere precum sunt cele din timpul liber, iar tu te vei împiedica oboseala să se instaleze.

După cum ai putut observa din rândurile de mai sus, toate recomandările noastre în materie de încălțăminte sunt confecționate din piele. De ce? Ei bine, pielea naturală este un material excelent pe timpul verii și nu numai, asigurând o stare de sănătate corespunzătoare a picioarelor, chiar dacă temperaturile de afară sunt din ce în ce mai ridicate.

Atunci când vrei să faci alegerea potrivită în ceea ce privește încălțămintea ta din sezonul călduros, te sfătuim să accesezi magazinul online www. gitanos .ro. GITANOS este producătorul românesc de pantofi din piele, aflat atât în topul preferințelor femeilor, cât și ale bărbaților, care îți pune la dispoziție o colecție modernă de încălțăminte de înaltă calitate.

         Astfel, ori de câte ori dorești să beneficiezi de un raport optim între preț și calitatea produselor achiziționate, GITANOS îți sare în ajutor cu o gamă diversificată de pantofi damă, astfel încât să ai de unde alege design-ul cel mai potrivit pentru ținutele tale.