Colecționează cele mai deosebite amintiri alături de stiloul POENARI

BUCURESTI - 13 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Fiecare dintre noi cunoaște importanța unei amintiri, mai ales odată cu trecerea timpului. Totuși, deseori, cele mai semnificative amintiri devin cele scrise, fie că este vorba despre o felicitare adresată celor dragi sau despre o scrisoare către persoana iubită. Un simplu cuvânt scris ne poate trezi sentimente deosebit de intense și ne poate readuce, chiar preț de câteva secunde, în acele momente emoționante din trecut, de care parcă ne era dor.

stiloul Poenari

stiloul Poenari

 Scrie acum și creează o amintire pentru momentele în care sufletul tău va tânji după retrăirea anumitor emoții.  

Poenari

Pentru a colecționa astfel de amintiri de neprețuit, ieșim în întâmpinarea ta cu o recomandare pe măsura colecționarului: stilourile de lux de la POENARI .  

Prin ce se deosebesc aceste instrumente de scris de alte produse similare, disponibile în comerț? Hai să vedem în rândurile următoare cu ce caracteristici unice ne întâmpină brandul POENARI

Fiecare tip de lemn are o poveste fascinantă 

Cu toate că pare greu de crezut, POENARI a reușit să conceapă un stilou cu adevărat unic, surprinzând toți iubitorii de instrumente de scris . Trăsătura definitorie a acestui produs, care de altfel a consacrat brandul ca fiind unul de succes, este materialul neobișnuit din este creat: lemnul. 

Cu siguranță, ne așteptam ca lemnul să fie utilizat în numeroase procese de producție, însă nu și în cadrul celui de realizare a stilourile. De asemenea, fiecare bucată de lemn din care stilourile de lux sunt confecționate are o poveste specială. 

Spre exemplu, lemnul stiloului Classic Cocobolo este originar din jungla amazoniană și iese în evidență prin nuanța sa maroniu-portocalie cu nervuri longitudinale. Un alt exemplu aparte este stiloul Baron Măslin, care este realizat din lemn de măslin, originar din Israel. De fapt, din același loc datează și cei mai vechi măslini din Bethlehem, unii chiar din perioada lui Iisus Hristos. 

Tipul de peniță care definește grosimea scrisului 

Confecționată din oțel, cu vârful din iridiu, penița POENARI este disponibilă în trei variante de grosime a scrisului, pentru a ușura alegerea fiecărei persoane.  

Astfel, cea de tip F este recomandată pentru un scris cursiv-lent, cea de tip M pentru un scris cursiv, iar cea de tip B se potrivește atât pentru semnături, cât și pentru un scris cursiv. Totodată, în funcție de opțiune, penița poate fi placată cu aur sau poate fi bicoloră (aur și rodiu). 

Atenția la detalii definește modelul perfect pentru reprezentantele sexului frumos, dar și pentru bărbați 

Spre a se potrivi într-un mod excepțional persoanei care îl folosește, stiloul de lux de la POENARI poate fi ales atât în funcție de model, cât și de culoare. 

Prin urmare, pe www.poenari.ro se regăsesc mai multe variante de instrumente de scris din lemn, care aduc în prim plan măiestria și pasiunea cu care au fost create.  

Fie că este vorba despre stiloul Office Fantasy, într-o nuanță impunătoare de roșu aprins, al cărei exterior îmbină două metale prețioase, precum aurul și rodiul sau despre stiloul Baron Azure, de-a lungul căruia întrepătrunderea diferitelor nuanțe de albastru creează un efect de valuri, dar și despre celelalte modele de astfel de instrumente de scris, orice femeie sau bărbat poate deveni un colecționar de amintiri cu ajutorul acestor opere de artă lucrate manual. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/colectioneaza-cele-mai-deosebite-amintiri-alaturi-de-stiloul-poenari