Creatorul de stilouri de lux Poenari.ro lansează o ofertă inedită de 8 Martie

BUCURESTI - 24 februarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social

Până la data de 8 Martie, pe Poenari.ro pot fi achiziționate o gamă variată de stilouri de lux la un preț promoțional, aplicându-se un discount de 100 de lei.

www.poenari.ro

www.poenari.ro

Dacă luna februarie marchează o perioadă deosebit de romantică, ce le oferă perechilor de îndrăgostiți nenumărate momente pentru a-și celebra dragostea, în luna martie, în prim plan este feminitatea în absolut toate formele sale.

Astfel, cu ocazia zilei de 8 Martie, zi în care doamnele și domnișoarele de pretutindeni sunt sărbătorite cu mult fast pentru însemnătatea pe care o au în viețile noastre, nu avea cum să lipsească o ofertă inedită din partea brandului românesc Poenari.

Cunoscut pentru introducerea pe piață a unei game de stilouri de lux realizate dintr-un material aparte, precum este lemnul, în prezent, magazinul online Poenari.ro se definește ca un lider în domeniul cadourilor personalizate, caracterizate prin eleganță, rafinament și atenție la detalii.

Așa cum și-a obișnuit clienții de-a lungul timpului, și în acest an, Poenari.ro i-a surprins pe toți iubitorii de frumos cu o colecție nouă de instrumente de scris personalizate. Este vorba despre stilourile de lux din gama Allegria, ce a fost creată ca o extensie a prezenței feminine. Totuși, surprizele pregătite de către acest brand nu se opresc aici.

Noi surprize de 8 Martie pentru clienții Poenari.ro

De această dată, magazinul online Poenari.ro vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să le ofere femeilor din viața lor un cadou special, cu o simbolistică deosebită. Cu alte cuvinte, până la data de 8 Martie, o gamă variată de stilouri de lux pot fi achiziționate la un preț promoțional, aplicându-se un discount de 100 de lei.

Mai mult decât atât, fiecare stilou comandat în baza acestei oferte este însoțit de o cutie cu etui din piele ecologică, pe care echipa Poenari.ro o personalizează gratuit la solicitarea clientului.

Ce stilouri de lux fac parte din această promoție?

La un preț promoțional va fi disponibilă întreaga gamă Allegria, compusă din următoarele stilouri: Allegria Infinita, Allegria Lirica, Allegria Primavera și Allegria Rossa. Fiecare dintre cele patru nuanțe armonioase cucerește cu grație preferințele oricărei reprezentante a sexului frumos. Pe de altă parte, silueta subțire a stiloului, alături de design-ul său alungit transformă produsul într-un instrument de scris ușor de utilizat de către mâinile delicate ale unei femei.

De asemenea, în această ofertă de 8 Martie sunt incluse și o serie de stilouri personalizate din gama Alpha 36, după cum urmează: Alpha 36 Ruby Silk, Alpha 36 Enigma, Alpha 36 Tropical, Alpha 36 Glamour și Alpha 36 Sunny White.

Așa cum se poate observa, și aceste variante au fost selectate de către echipa magazinului online Poenari.ro în nuanțe feminine, colecția Alpha 36 cuprinzând stilouri care exprimă eleganță și simplitate până în cele mai mici detalii. Cu o construcție clasică, dar, în același timp, modernă, Alpha 36 are rolul de a revoluționa confortul de care beneficiază utilizatorul în timpul scrisului.

Prin urmare, în luna martie, magazinul online Poenari.ro devine partenerul perfect al tuturor celor care și-au propus să readucă zâmbetul pe chipul unei femei importante în viața lor, alegând un instrument de scris personalizat, definit de combinația perfectă dintre calitate, rafinament și funcționalitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/creatorul-de-stilouri-de-lux-poenari-ro-lanseaza-o-oferta-inedita-de-8-martie