Cum asortăm pantofii, cureaua și șosetele pentru un aspect impecabil? Specialiștii Dovani au răspunsul

BUCURESTI - 27 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Aceasta este întrebarea pe care poate v-o adresați în fiecare dimineață, când vă ridicați din pat, și vă așezați în fața dulapului cu o ceașcă de cafea în mână. Ce se află în interiorul șifonierului? Nenumărate accesorii și perechi de pantofi, care au fost achiziționate de-a lungul timpului și care așteaptă să fie integrate în ținute.

Dovani

Dovani

Alături de aceste piese vestimentare se regăsesc șosete cu diferite stiluri: colorate, clasice, sport și bineînțeles, curele dintre cele mai deosebite, din piele maro, neagră, bleumarin și câteva colorate.

Să încercăm acum să răspundem, în cele din urmă, la această mare întrebare: Cum să asortați pantofii, cureaua și șosetele?

Să începem cu tendințele. Desigur, trebuie să adaptați șosetele la stilul pe care l-ați ales în ziua respectivă și, prin urmare, la pantofi.

Este dress code-ul destul de formal? În acest caz, optați pentru culori mai sobre, dacă nu sunteți prea familiar cu cele îndrăznețe. Iată câteva idei în funcție de culoarea costumului și a pantofilor:

Doriți să optați pentru un costum negru?

Acesta este un stil foarte clasic. Singurul lucru care ar trebui să fie interzis la el sunt pantofii și șosetele maro. Maroul și negrul sunt, în opinia noastră, culori care nu sunt deloc făcute pentru a se amesteca. Pentru restul culorilor, alegerea vă aparține! Nu strică deloc să aveți un pic de fantezie! Înveseliți astfel atât ținuta cât și ziua!

Costum bleumarin?

Foarte la modă și masculin în acest an, costumul bleumarin poate fi combinat cu șosete de aceeași culoare, sau chiar negre. Dacă doriți să îndrăzniți mai mult, un mod minunat de a vă afirma este să purtați o nuanță pronunțată de roșu sau vișiniu.

Doriți să abordați un costum gri?

Puteți întări latura clasică a ținutei conturând aspectul de ansamblu cu șosete gri, cu pantofi maro sau negri. Aveți în plan să iesiți seara cu prietenii?  Atunci îndrăzniți să folosiți roșu și verde! Nu, nu veți arăta ca un pom de Crăciun: îndrăzniți!

Pentru look casual?

În ceea ce privește aspectul puțin mai casual, vă recomandăm să folosiți culorile, dar nu prea mult.  Evităm, de exemplu: șosete albe sport sau cu mesaje mici pe ele.

De asemenea, să încercați să evitați aspectul prea simplu. Șosetele gri, curea gri, pantaloni gri și combinația de tricouri gri. Adăugați puțină culoare și vă promitem că, la birou, colegii vor avea ochi doar pentru stilul vostru asumat, foarte masculin .

Cum rămâne cu selecție de curele din piele naturală?

Optați pentru o curea din piele naturală, nu prea subțire, nici prea groasă. În ceea ce privește culorile, evitați griul pe gri. Acestea ar fi indicat să nu se potrivească. De exemplu, la un costum bleumarin, cureaua maro este alegerea cea mai bună! 

Un stil masculin: cămașa băgată în pantaloni, iar cureaua devine elementul central al ținutei. Simțiți-vă liber să asortați cureaua la pantofi dacă au o culoare diferită de pantaloni.

Dacă doriți o curea ceva mai originală, există și culori mai îndrăznețe.

Încălțăminte, curele și alte accesorii de modă, toate acestea le puteți găsi pe dovani .ro, și mai ales, acestea sunt produse de înaltă calitate pe care le recomandăm nu doar pentru a vă simți confortabil, ci și pentru a face o impresie excelentă în orice circumstanță.