Cum facem școala mai plăcută pentru cei mici? O serie de trucuri esențiale pentru părinți

BUCURESTI - 9 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Sfârșitul vacanței de vară se apropie cu repeziciune, iar în cel mai scurt timp micuții dumneavoastră vor păși cu emoție pe treptele grădinițelor și ale școlilor. Cine s-a mai confruntat cu astfel de momente până acum, cu siguranță știe cât de dificil le este copiilor să înceapă o nouă etapă, mai ales dacă este vorba despre desprinderea de prieteniile și de activitățile din timpul sezonului călduros.

Ghiozdănel Super Cute Kido broscuță

Ghiozdănel Super Cute Kido broscuță

 Dorința de cunoaștere a celor mici, merită însoțită de lucruri prin care vor descoperi noi învățături minunate. 

Super Cute Kido

Așadar, pe buzele fiecărui părinte se conturează următoarele întrebări: Cum poate școala deveni mai plăcută pentru juniori? Care este rolul adulților în acest proces? și: Cum reușește un părinte să îi asigure celui mic o tranziție mai ușoară?

Ei bine, deși în aparență, misiunea adulților poate să pară complicată, în realitate lucrurile sunt pe cât se poate de simple. Gândiți-vă pentru o secundă: ce le place mai mult micuților decât joaca? Motivul pentru care unii părinți se bucură de succes în ceea ce ține de educația copiilor este pentru că transformă fiecare activitate într-un joc.

Prin urmare, de la această regulă nescrisă de parenting nu fac excepție nici începuturile de școală sau de grădiniță.

Începeți prin lucrurile esențiale de care are nevoie copilul: ghiozdan, penar, articole de papetărie. Căutați acele produse de care micuțul este atras și pe care abia așteaptă să le folosească. Spre exemplu, în cadrul magazinului online pentru copii, www.supercutekido.ro, aveți posibilitatea de a alege ghiozdane copii pe cât se poate de atractive, sub diferite forme și modele. Fie că este vorba despre ghiozdane grădiniță copii sau ghiozdane școală copii, în mod cert veți găsi un model care să fie pe gustul micuților dumneavoastră.

De asemenea, tot pe supercutekido.ro beneficiați de o gamă diversificată de produse pentru juniori, așa cum sunt: table magnetice, portofele copii , tablă de recompense și multe altele.

Odată ce v-ați asigurat că juniorilor nu le va lipsi nimic din articolele esențiale pentru școală sau grădiniță, este momentul oportun să abordați diverse jocuri educative care să îi pregătească pe cei mici de activitățile următoare.

Spre exemplu, există o sumedenie de idei pe care le puteți pune în practică spre a-i învăța pe copilași literele, cifrele, să numere sau să citească, totul prin joc. Nu uitați că în această perioadă, copiii sunt extrem de receptivi, mai ales dacă reușiți să jonglați cu interesul lor pentru distracție, voie bună, cântec sau joc.

Rolul părinților este deosebit de relevant în formarea celor mici, întrucât sunt singurele persoane cu care aceștia interacționează în cea mai mare parte a timpului, până la momentul școlarizării.

Nu uitați, așadar, să treziți în cei mici interesul pentru activitățile educative, ajutându-i să privească școala cu entuziasm, fără a se speria sau stresa de schimbarea cu care se vor confrunta în cel mai scurt timp.

Prin urmare, dragi părinți, încercați de fiecare dată să stimulați copiii, pregătindu-i prin joc pentru etapele următoare, întrucât jocul este una dintre cele mai distractive modalități de învățare. Până una alta, magazinul online, www.supercutekido.ro vă așteaptă cu articole copii originale , pe deplin atractive pentru micuți.