Cum reușește îmbrăcămintea să întinerească orice bărbat?

BUCURESTI - 7 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Motto-ul zilei de astăzi este: „Dacă te simți tânăr, vei arăta pe măsură!”. Nimic neadevărat, până acum, cel puțin. Totuși, indiferent de vârstă, pentru a ne simți bine în propria piele, un aspect de care trebuie să avem grijă este, fără îndoială, modul în care ne îmbrăcăm.

Articole vestimentare Dovani

Articole vestimentare Dovani

 Principiul de bază după care oricine ar trebui să se ghideze spune că: la orice vârstă poți arăta impecabil, trebuie doar să vrei!  

Dovani

Există nenumărate situații în care ținutele vestimentare ne oferă un plus de vitalitate, chiar dacă vârsta indicată în cartea de identitate nu coincide deloc cu cea pe care ne-o atribuie starea de spirit. Cu alte cuvinte, hainele potrivite ne vor ajuta să arătăm mai tineri decât suntem în realitate și, simultan, ne vor oferi încredere în sine.  

Principalele detalii pe care domnii trebuie să le aibă în vedere atunci când își actualizează garderoba: 

În primul rând, materialele de înaltă calitate vorbesc de la sine și nu mai lasă loc de alte interpretări. Îmbrăcămintea confecționată din materiale rezistente se așază mai bine pe orice tip de siluetă și, de asemenea, maschează micile imperfecțiuni, pe care cu toții le avem, de altfel. 

Nici culorile nu sunt mai puțin importante. Spre a arăta impecabil, dar și cu câțiva ani mai tineri, ideal ar fi să optați pentru nuanțe clasice, cât mai simple, care nu ies foarte mult în evidență, dar care nu sunt nici extrem de sobre. Din prisma imprimeurilor, vă sfătuim să faceți alegeri sigure, așa cum sunt dungile subțiri sau carourile, îndeosebi în partea superioară a corpului (ca, de exemplu, o cămașă slim fit în carouri, alături de o pereche de pantaloni bărbătești negri sau bleumarin). 

Cele mai moderne opțiuni în materie de încălțăminte bărbătească sunt mocasinii din piele naturală, deoarece se potrivesc minunat în orice combinație vestimentară, atât mai casual, cât și mai elegantă sau office. 

Ce alte secrete trebuie să mai știe domnii trecuți de vârsta a doua pentru un look absolut uimitor? Ei bine, este vorba despre mărimea corectă a pieselor de îmbrăcăminte și de încălțăminte: nici foarte strâmte și, cu siguranță, nici prea largi. Mărimea ideală a articolelor pe care le îmbrăcăm se alege în funcție de dimensiunile fiecărei persoane, raportat la ghidul indicat de către fiecare brand în parte. Totodată, un outfit tineresc este cel care se asortază cu nuanța tenului, a părului și a ochilor, pentru ca aspectul final să fie cu adevărat complet. 

Unul dintre brandurile care se distinge de competitori prin excelență și calitate pe piața românească de îmbrăcăminte și de încălțăminte bărbătească este  DOVANI . Pe Dovani.ro, domnii au posibilitatea de a cumpăra la prețuri avantajoase ținute tinerești, confecționate în modele moderne, care să le pună în valoare atuurile siluetei și care să le ofere doza optimă de rafinament în orice context. 

Mai mult decât atât, brandul DOVANI și-a prelungit perioada promoțională, sens în care, până la finalul lunii august, pe site-ul Dovani.ro sunt disponibile o sumedenie de produse de calitate, de sezon. 

Așadar, cine spune că vârsta este un impediment pentru a arăta sau pentru a ne simți extraordinar? Pentru că vârsta este doar un număr, vă sfătuim să nu mai lăsați timpul să treacă și să vă actualizați chiar acum dressing-ul în ton cu ultimele noutăți din modă!