Cum să alegi cel mai potrivit fotograf de nuntă? 3 aspecte de care trebuie să ții cont!

Suceava - 2 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate

Ai stabilit împreună cu partenerul tău ziua cea mare? Atunci, în mod definitoriu, planificarea nunții o să îți ocupe atât timpul, cât și atenția de acum încolo.

Bogdan Dumitrel Fotograf nunta

Bogdan Dumitrel Fotograf nunta

Ai stabilit împreună cu partenerul tău ziua cea mare? Atunci, în mod definitoriu, planificarea nunții o să îți ocupe atât timpul, cât și atenția de acum încolo.

          Spre deosebire de celelalte aspecte legate de organizarea unei nunți perfecte (precum muzica, aranjamentele florale sau tortul), fotografiile nu sunt lucruri pe care să le poți asculta, mirosi sau gusta. De fapt, în materie de fotografii, nu poți să știi cu adevărat ce servicii urmează să ți se ofere, decât în ziua cu pricina. Asta înseamnă că trebuie să cercetezi cu atenție, într-o manieră selectivă, abilitățile profesionale, stilul artistic, dar și comportamentul personal al fotografului, înainte de a începe o colaborare cu acesta.

          Bogdan Dumitrel - unul dintre cei mai apreciați fotografi în materie de nunți, din Suceava, ne oferă câteva sfaturi prețioase cu privire la alegerea fotografului care urmează să imortalizeze cele mai speciale momente din viața noastră. Află în rândurile următoare cum trebuie să decurgă procesul de selecție a unui fotograf nuntă:

          1. Ce stil de fotografie preferi?

          Înainte de a căuta cele mai profesionale servicii de acest gen, este important să stabilești ce stil de fotografie preferi. În acest fel, vei ști exact asupra cărui tip de fotograf ar trebui să te orientezi.

          Așadar, încearcă să te inspiri din albumele de nuntă ale prietenilor tăi sau poți aduna idei de pe Instagram, Pinterest sau alte site-uri similare.  

          Dacă nu reușești să te decizi asupra unui anumit stil, nu trebuie să te îngrijorezi. Există specialiști în fotografie care pot să combine mai multe stiluri artistice, oferindu-ți exact albumul de nuntă pe care îl dorești.

          2. Informează-te!

          În funcție de stilul artistic pe care îl cauți, încearcă să obții cât mai multe informații de la persoanele care s-au confruntat cu o astfel de necesitate, ca de exemplu prietenii sau cei din familie.

          De asemenea, restrânge lista căutărilor la fotografii profesioniști din zona ta. În cazul în care vrei să colaborezi cu un fotograf nuntă din Suceava, atunci un scurt research pe motoarele de căutare online te va ajuta să obții variantele cele mai potrivite.

          Odată ce ți-ai format o mică listă cu acei fotografi care se pliază cel mai bine nevoilor tale, asigură-te că le studiezi site-ul cu atenție. De obicei, majoritatea fotografilor specializați în nunți și evenimente de acest gen postează pe site-urile proprii de prezentare albume foto care te pot ajuta să îți faci o părere despre stilul lor de lucru.  

          Nu uita să verifici și feedback-ul oferit de clienții care au beneficiat anterior de serviciile fotografului ales. În acest fel, îți vei da seama dacă îți dorești o colaborare sau nu cu acesta.

          3. Solicită o ofertă de preț!

          Înainte de a finaliza procesul de selecție a fotografului de nuntă ideal, este recomandat să te informezi și asupra tarifelor pe care acesta le practică.

          Ideal este să iei în mod direct legătura cu persoana aleasă, pentru a discuta mai apoi, personal, toate detaliile legate de cel mai important eveniment din viața ta.

          Trebuie să ai în vedere faptul că fotografiile de nuntă sunt reprezentative în viața oricărui cuplu, întrucât îți amintesc de cele mai speciale momente din prima voastră zi ca soț și soție.

          Dacă dorești să beneficiezi de servicii profesionale în materie de fotografii nuntă, atunci poți apela cu încredere la fotograful Bogdan Dumitrel . Accesează www.bogdandumitrel.ro și lasă magia să devină realitate!