Cum se efectuează repatrierea persoanelor decedate din Germania?

BUCURESTI - 2 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu o populație de peste 83.000.000 de locuitori, Germania se dovedește una dintre cele mai atractive destinații din Europa pentru numeroși români care își doresc un trai mai bun decât în propria țară. Astfel, în ultimii ani, aceasta a atras un număr însemnat de persoane interesate de un loc de muncă bine plătit, dar și de condiții avantajoase de dezvoltare profesională.

lumanare aprinsa

lumanare aprinsa

 Misiunea noastră este să îndeplinim într-un mod responsabil și empatic, toate procedurile necesare unei repatrieri în țara natală.  

eRepartere

Totuși, nu de fiecare dată, planurile de acasă coincid cu realitatea, ceea ce înseamnă că, în anumite situații, visele ne sunt năruite mai repede decât credem. În cazul în care decesul unei persoane dragi survine peste hotare, este de la sine înțeles faptul că urmează să fie îndeplinite o serie de proceduri specifice, astfel încât să devină posibil transportul trupului neînsuflețit către casă.  

Așadar, mai ales dacă avem în discuție o țară relativ mai strictă ca legislație, așa cum este Germania, prima, dar și una dintre cele mai importante decizii pe care familiile îndurerate trebuie să le ia se referă la colaborarea cu firmă specializată în repatrierea decedaților din Germania.  

Spre exemplu, firma Eden Barabant se dovedește de mare ajutor pentru toți cei care se confruntă cu o astfel de situație nefericită. Cu peste 11 ani de când își desfășoară activitatea în acest domeniu, reprezentanții echipei Eden Barabant înțeleg pe deplin durerea celor de acasă, care nici măcar nu au posbilitatea de a vedea chipul persoanei dragi ce a decedat în afara țării.  

De aceea, aceștia preiau toate sarcinile legate de repatrierea decedaților din Germania, începând de la întocmirea și obținerea documentelor necesare pentru transportul defunctului pe cale terestră spre locul indicat de familie și până la furnizarea unui sicriu special, conform normelor internaționale de transport decedați. 

Așa cum se poate observa și pe  eRepatriere .ro - site-ul oficial al acestei firme specializate în repatrierea decedaților din Europa, compania este dotată cu autospeciale omologate în baza legislației aflată în vigoare, în așa fel încât trupul neînsuflețit să ajungă acasă în cel mai scurt timp, dar și în cele mai sigure condiții. Bineînțeles, timpul estimat pentru preluarea defunctului, dar și pentru transportul său este de aproximativ 72 de ore, însă poate varia în funcție de numărul kilometrilor ce trebuie parcurși din localitatea germană în care a avut loc decesul și până la cea stabilită de către familie. 

Responsabilitatea, profesionalismul, dar și empatia echipei Eden Barabant ies la iveală și din prisma costurilor de repatriere, această firmă practicând tarife corecte, pe care rudele îndoliate să le poată suporta în funcție de bugetul de care dispun. 

Este perfect adevărat faptul că nimeni nu își dorește să piardă o persoană dragă, indiferent de motivul din care survine decesul sau de timpul pe care îl avem la dispoziție pentru a ne pregăti spiritual și mental, iar dacă acest eveniment tragic se întâmplă, ansamblul de hotărâri ce trebuie luate poate fi copleșitor.  

Prin urmare, cei de la Eden Barabant sunt întotdeauna dispuși să asigure ajutor specializat, pe eRepatriere.ro fiind disponibile mai multe informații utile despre repatrierea decedaților din Europa alături de această echipă, precum și lista completă de țări europene pe care compania le cuprinde în aria activității sale.  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/cum-se-efectueaza-repatrierea-persoanelor-decedate-din-germania