Decantoare ceară - De ce sunt recomandate de cosmeticieni?

Constanta - 1 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Saloanele de înfrumusețare merită să fie dotate cu produse și aparatură de epilat calitative. Acestea reprezintă o modalitate de a oferi clienților o experiență de epilare care este atât sigură, cât și plăcută, cu beneficii suplimentare de îngrijire a pielii.

decantoare ceara

decantoare ceara

Când vorbim despre aparate de epilare, includem, de asemenea, instrumentele și echipamentele necesare în timpul unui tratament cu ceară. Aceste instrumente vă vor face munca mai eficientă și vor reduce riscurile pentru clienți, atunci când sunt vizate zonele sensilbile, iar un exemplu în top este decantorul de ceară.În primul rând, trebuie să aveți suficiente formule de ceară pentru a satisface fiecare solicitare. Pentru epilarea zonelor sensibile, este indicat să folosiți ceara clasică, încălzită în decantoare ceară. Pe epilatPRO.ro regăsiți o varietate de produse menite să acopere nevoile saloanelor profesionale și nu numai. Când și cum trebuie utilizate decantoarele de ceară?Când vine vorba de epilarea cu ceară tradițională, cosmeticienele cu experiență recomandă utilizarea unui încălzitor special, pentru ca temperatura să poată fi reglată corespunzător. Mai mult decât atât, aceste decantoare de ceară sunt disponibile cu una sau două cuve, cu diferite capacități, iar altele au incluse și roll-on-uri pentru încălzirea cerii de unică folosință.

În catalogul online epilatPRO.ro, se regăsesc decantoare ceară cu una sau două cuve, cu capacitatea de la 800 ml și până la 10 sau 12 litri, special selectate pentru a se plia pe o arie largă de cerințe ale saloanelor de înfrumusețare. Sfaturi utile oferite de cosmeticiene Fiecare sesiune de epilat are particularitățile sale. Diferitele tipuri de piele, lungimea și grosimea firului de păr, sunt doar câteva aspecte ce trebuie luate în considerare. Chiar dacă ceara este de calitate, când vine vorba de epilarea din zonele sensibile, echipamentele profesionale și un decantor de ceră vor face difernța în rezultate.

Ceara tradițională trebuie încălzită. Pentru a nu ajunge să fie prea fierbinte și să cauzeze arsuri pe piele, decantoarele de ceară sunt ideale. Cosmeticienele recomandă urmărirea etichetelor de pe produse și reglarea temperaturii pentru fiecare tip de ceară în parte.

Un decantor de ceară este esential pentru a obține consistența potrivită în formulele de ceară. Mecanismul lor vă ajută să setați temperatura potrivită pentru fiecare produs, iar unele modele vă oferă șansa de a încălzi mai multe produse din ceară în același timp, astfel încât să puteți economisi timp pentru sesiunile de lungă durată în care sunt necesare mai multe tipuri de ceară.

Pentru a lăsa o bună impresie clienților, tehnica de epilat trebuie perfecționată, astfel încât sesiunile de epilat să fie cât mai puțin dureroase. Un alt sfat este legat și de amenajarea salonului, astfel încât să ofere un confort sporit.

Loțiunile și produsele post-epilare sunt absolut necesare, iar clienții vor fi încântați de pielea catifelată și fără iritații.Igienizarea aparatelor de epilat, aerisirea salonului și organizarea acestuia într-un spațiu intim, la fel, sunt idei de luat în calcul. Într-un final, aparatele de epilat profesionale, amenajarea produselor, decorul și buna dispoziție sunt armele principale ale oricărei cosmeticiene de succes. Pe epilatPRO.ro se regăsesc produse și aparate pentru epilat, inspirate din sfaturile și cerințele profesioniștilor în domeniul frumuseții.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/decantoare-ceara-de-ce-sunt-recomandate-de-cosmeticieni