Dovani – un brand de calitate

BUCURESTI - 12 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

De-a lungul timpului, a apărut o varietate de produse dintre care se putea alege preferatul. Fiecare avea caracteristicile și beneficiile sale, iar în funcție de acest lucru și de calitățile estetice ajungeau in posesia diferitelor persoane. În schimb, lumea moderna devine rapid acaparată de noi produse foarte puțin diferite unele de celelalte și a căror calitate este greu de identificat. Motiv pentru care toată lumea este într-o căutare continua a firmelor serioase si calitative din amalgamul acesta de branduri posibile.

Dovani

Dovani

 Colecția Primăvară 2019 de la Dovani îți pune la dispoziție toate articolele vestimentare de care ai nevoie pentru a afișa un look de invidiat! 

Dovani

             Dovani este un brand cu o experiență de câteva decenii în domeniul modei și al articolelor vestimentare din România. Această firma și-a facut aparitia ulterior unui moment istoric important al țarii și a reprezentat un raspuns dat condițiilor trecute. Clienții Dovani s-au bucurat înca de atunci de un brand original și cu numeroase beneficii.

            În timp, echipa Dovani și-a îmbunătățit și transformat principiile și ideile, producând mereu articole vestimentare pentru bărbatul contemporan. Au ținut cont de schimbările apărute în modă pentru a aduce mereu pe piață articole adecvate. Nu au rămas niciodată axati pe un singur model sau trend, ci și-au largit orizonturile mulțumind sute, și chiar mii de persoane.

Cine este Dovani?

            Dovani are la bază o echipă numeroasă de colaboratori pasionați și axati pe cele mai bune servicii pe care le pot oferi. Dincolo de oamenii noi care sunt introduși în echipă, sunt prezente persoanele care au făcut acest brand posibil și care își amintesc de gândul de la care au pornit și principiile de la baza firmei.

            Firma își îndreaptă atenția asupra nevoilor vestimentare ale bărbăților moderni și ofera produse de calitate la prețuri accesibile. Dovani vă oferă materiale lucrate cu grijă și atenție. Fiecare an vine cu noi colecții din partea lor care să satisfacă dorințele estetice în funcție de anotimp, perioadă, trenduri și necesități.

Servicii și produse

            Croiala articolelor vestimentare este confortabilă oferind o purtare ușoară și plăcută. Materialele permit corpului să respire și nu cauzează iritații sau alte tipuri de situații nefericite. Din contra, Dovani este un brand atent la modul în care pot fi purtate produsele lor. Pentru ei este important să vă ofere o experiență cât mai placută, nu doar la atingere și purtare, dar și cand vine vorba de îngrijirea produselor sau menținerea lor într-o stare favorabilă.

            Dovani vă stă la dispoziție cu produse de calitate pe care le gasiti la un preț favorabil. Mai mult decat atat, cercetand regulat magazinul lor online, va puteti bucura de promotii si oferte constante. În plus, veți fi printre primii care descopera noile colectii și se pot bucura de produsele cu o cantitate limitată.