„Frumos, sănătos și fără efecte nocive asupra animalelor” – din secretele de frumusețe ale iubitorilor de animale

BUCURESTI - 27 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Retail

Îngrijirea a fost dintotdeauna unul dintre punctele forte ale femeilor din întreaga lume. Dar ce e de făcut atunci când nevoia de îngrijire și de înfrumusețare este pusă față în față cu dorința de a proteja animalele?

 Pielea corpului se poate bucura de un aspect întinerit și de o hidratare deplină 

Charm Beauty Romania

În fiecare an, miliarde de animale din întreaga lume suferă în laboratoare. Acestea sunt utilizate în diverse experimente și teste care ajută cercetătorii cu privire la efectele adverse ale anumitor produse de înfrumusețare și nu numai.

Motivele principale pentru care orice iubitoare de animale, dar și orice altă persoană ar trebui să fie din ce în ce mai interesată de a folosi produse netestate pe animele sunt multiple. În rândurile de mai jos, vă prezentăm doar câteva dintre acestea:

1. Procedurile de testare a animalelor utilizate de industria cosmeticelor nu sunt necesare

Deși în aparență, publicul larg este făcut să creadă că testele pe animale sunt un strict necesar pentru siguranța oamenilor în utilizarea anumitor produse, în realitate acestea nu sunt chiar deloc necesare. De fapt, pentru a-și putea elabora formulele, companiile de cosmetice au posibilitatea de a alege dintr-o listă ce conține nu mai puțin de 7000 de ingrediente dovedite ca fiind sigure.

Așadar, efectuarea testelor pe animale nu este chiar deloc necesară. Companiile care aleg să facă aceasta au drept motivație principală sporirea veniturilor, prin adăugarea unor noi componente în propriile formule.

2. O piele cu mult mai sănătoasă

Înainte de orice altceva, este important să ne amintim faptul că cel mai mare organ al omului este pielea sa. Ei bine, dacă veți consulta eticheta unui produs și veți constata că unul dintre ingredientele sale ar putea avea un efect nociv asupra sănătății ficatului sau a splinei, imaginați-vă care sunt consecințele utilizării sale pe piele.

Majoritatea produselor care nu sunt obținute în urma testărilor pe animale conțin ingrediente naturale, nefiind toxice în contactul cu pielea, comparativ cu cele care cuprind parabeni sau alte substanțe toxice. Toate acestea conduc nu numai la obținerea unei pieli mai elastice și mai sănătoase, ci și la o stare de sănătate considerabil îmbunătățită.

3. O decizie bună duce la o stare de bine generală

Decizia de a cumpărara produse cosmetice care nu implică cruzime nu vă va salva doar pielea, ci și sănătatea. Dacă până în prezent nu ați conștientizat pe deplin ce presupun testările pe animale, de acum încolo puteți face alegeri mai bine informate, ce pot avea un impact major asupra animalelor din întreaga lume.

4. Alegeți un furnizor de produse cosmetice de încredere

În lupta împotriva cruzimii animalelor, este deosebit de important să optați pentru un furnizor de încredere, care să vă asigure că produsele ce fac parte din oferta sa conțin ingrediente naturale.

Spre exemplu, un magazin online la care puteți apela ori de câte ori sunteți în căutarea unui produs de îngrijire sau de relaxare realizat din ingrediente naturale este https://charmbeauty.ro/. Gama de produse puse la dispoziția clienților săi are la bază formule ce nu au necesitat testări pe animale, motiv pentru care orice iubitoare de animale poate lua decizia cea mai bună atunci când vine vorba despre sănătatea pielii sale.

Ca un plus pentru clienții săi, charmbeauty.ro vine în întâmpinarea reprezentantelor sexului frumos și nu numai, cu design-uri unice pentru produsele sale. Spre exemplu, săpunurile vegane realizate sub forma unor delicioase felii de tort reușesc să ofere nu doar relaxare deplină, ci și o stare de bine, mai pozitivă.

Învățați să vă iubiți corpul, oferindu-i produse cât mai înalt calitative, care să vă ajute să obțineți acel yin și yang atât de necesar. Nu uitați să vă informați mai bine data viitoare când faceți cumpărături în materie de produse cosmetice. Doar așa vă puteți proteja propriul corp, dar și animalele din jur.