Ghidul util de care ai nevoie spre alegerea tricoului perfect. Tu ce modele de tricouri bărbați preferi în această vară?

BUCURESTI - 6 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Cu siguranță, în fiecare sezon călduros, tricourile se bucură de o pondere semnificativă din garderoba ta și asta pentru că astfel de piese vestimentare reprezintă o alegere extrem de versatilă pe timp de vară.

Tricou bărbați - Dovani

Tricou bărbați - Dovani

 Doar săptămâna aceasta ai pantalonii bleumarin la un preț special, redus cu 30%. 

Dovani

Cu toate acestea, tricoul nu este acel articol de îmbrăcăminte care îți rezolvă toate problemele legate de obținerea unui look inspirat și rapid, dacă nu este selectat după o serie de reguli precise. Un astfel de produs trebuie ales cu atenție, astfel încât să scoată în evidență toate atuurile de care silueta ta dispune.

În cadrul prezentului articol, ți-am pregătit un scurt ghid de care poți ține cont atunci când te pregătești de o sesiune de shopping în perioada verii. Cum alegem tricoul ideal? Ce caracteristici ale acestor piese vestimentare trebuie să ne atragă atenția? Răspunsul la întrebările de mai sus îl afli în rândurile următoare:

Materialul din care este confecționat tricoul

În perioada sezonului călduros, atunci când temperaturile sunt pe cât se poate de ridicate, este indicat să te orientezi asupra unor materiale răcoroase, care să îți asigure confortul deplin pe durata întregii zile.

Astfel, te sfătuim să optezi pentru tricouri bărbați confecționate din bumbac sau din alte materiale delicate cu pielea, spre a evita orice fel de neplăceri cauzate de afecțiunile de la nivelul pielii.

Croiala tricoului

Croiul acestei piese vestimentare este un aspect deosebit de important în cadrul unei ținute cu adevărat inspirată. Astfel, atunci când dorești să debordezi de rafinament, este esențial să faci o alegere care te caracterizează întru-totul.

Spre exemplu, tricourile cu gulerul în formă de V se potrivesc mai bine în cazul bărbaților mici de înălțime, iar cele la baza gâtului sunt alegerea ideală pentru bărbații înalți. În ambele situații, iluzia optică creată de asemenea artificii este fundamentală în obținerea unui look de invidiat.

Stilul abordat

Indiferent de piesa de îmbrăcăminte pe care decizi să o porți, cel mai important este să te caracterizeze pe deplin și să reflecte stilul tău personal.

Așadar, fie că optezi pentru tricouri bărbați casual, sport sau smart-casual, încearcă să iei decizia care se potrivește cel mai bine cu propria ta personalitate, dar și cu contextul respectiv.

Brandul cu care colaborezi

Bineînțeles, odată ce ai în vedere toate criteriile de mai sus, nu mai rămâne decât să treci la acțiune și să pornești la cumpărături. Și ce contează cel mai mult în acest sens este să te decizi asupra unui un brand de încredere, care îți oferă calitate înaltă la prețuri corecte, avantajoase pentru orice buzunar.

 

Un bun exemplu în acest sens este DOVANI – brandul românesc preferat de bărbații pasionați de modă. Indiferent dacă ești genul care preferă să probeze articolele favorite direct în magazinele fizice sau le achiziționează online, atât pe www. dovani .ro, cât și în cadrul tuturor locațiilor DOVANI din țară, vei găsi tricoul care să te avantajeze pe deplin.

De asemenea, în cadrul magazinului online al acestui brand beneficiezi săptămânal de promoții la articolele favorite, dar și de un program de fidelizare mai mult decât ofertant. Așadar, intră pe www.dovani.ro și dă start cumpărăturilor de vară!