Imobiliare în vreme de Pandemie

Suceava - 4 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Imobiliare

Situația mondială este foarte confuză cu virusul care se răspândește, iar cum pandemia nu scutește pe nimeni, probabil că va mai dura o perioadă de timp până lucrurile se vor remedia și vor reveni, pe cât posibil la normal.

 Cel mai minunat sentiment este să descoperi cea mai bună locuință atunci când chiar ai nevoie! 

Proactiv Imobiliare

Această situație ne oferă posibilitatea să reflectăm asupra istoriei, unde asemănătoare întâmplări aveau loc la nivel mondial, chiar și prin diverse epidemii, care au scos la suprafață adevărata importanță a unui cămin sigur. Evident, momentele semnficative care au marcat istoria, nu se pot compara cu timpul prezent care ne oferă nenumărate posibilități de adăpost, iar tehnologia a ajuns într-un stadiu în carre, fiecare ceatățean reușește să țină legătura cu cei dragi, cu șefii sau cu prietenii prin rețele de socializare și nu numai.

Dacă sunteți în căutarea unui imobil pentru a-l închiria sau pentru a-l cumpăra, luați în calcul următoarele criterii pentru a nu întâmpina diverse surprize neplăcute în urma unei decizii pripite.

Evaluați starea reală a proprietății

Pentru a vă face o idee clară, este recomandat să așteptați să puteți vizita proprietatea și să aflați detalii despre contextul său administrativ.

Puteți cere date despre starea rețelei electrice (diagnosticul electric este obligatoriu pentru casele cu vârsta de peste 15 ani), dar și despre rețeaua de apă potabilă.  Diferitele acte și contracte trebuie să includă suprafața exactă a proprietății. Verificați, de asemenea, prezența unei asigurări de daune în cazul unor lucrări majore recente.

Contextul administrativ al proprietății și a împrejurimilor sale

Informați-vă despre diferitele proiecte de urbanism din cartier, care v-ar putea afecta proprietatea. De asemenea, verificați autorizațiile de construire pentru orice anexe și extensii ale proprietății, dacă acestea există.

Echipamente și infrastructură

Pentru o achiziție imobiliară perfectă, locația este decisivă: pentru a o evalua corect, nu vă limitați la apropierea de magazine, școli și transporturi publice, infrastructura, cum ar fi parcarea este de asemenea importantă.

Alegeți cartierul preferat din oraș pentru a nu întâmpina neplăceri

Înainte de o primă achiziție imobiliară, cartierul este, de asemenea, un criteriu de alegere. Care este calitatea relațiilor dintre vecini? Evaluarea calității clădirilor din jur și obținerea de informațiilor de la trecători când aceasta va fi posibilă, ar putea fi o idee bună. 

Monitorizați costurile fixe

Un alt punct de verificat înainte de a cumpăra o proprietate: taxele de înregistrare, care constau în taxe de achiziție și taxe notariale. Achiziționarea unui bun imobil este o investiție pe termen lung, iar efectuarea unei analize corecte vă poate scuti de costuri suplimentare și inutile.

Orice tip de achiziție necesită un timp de analiză pentru a vă aduce satisfacția dorită. Specialiștii agenției Proactiv Imobiliare sunt pregătiți cu sfaturi înțelepte pentru cea ma bună achiziție. Este vorba despre consultanți imobiliari care oferă case și apartamente în conformitate cu nevoile fiecărui cumpărător. Dispuneți de consultanță gratuită, precum și de oferte accesibile oricărui buzunar.

Ei vă vor pune la dispoziție toate variantele corespunzătoare cerințelor și bugetului dumneavoastră. Sfaturile echiperi vă vor fi de un real ajutor nu numai pentru piața imobiliară din Suceava. Intrați chiar astăzi în contact cu echipa pe proactivbusiness.ro sau pe pagina de Facebook oficială cu denumirea anterior mențonată.