Influencerii – sursă de inspirație sau iluzie?

BUCURESTI - 25 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Prin intermediul rețelelor de socializare suntem mereu conectați la cotidian, noutăți, modernitate, tehnologie și la viața infuencerilor pe care-i urmărim cu atenție. Ce ne determină să urmărim anumite persoane? Compatibilitatea cu indivizi care au acumulat o anumită notorietate, se datorează relevanței informațiilor prezentate și valoarea acestora.

Barber Store Romania

Barber Store Romania

Dacă tragem o privire asupra oricărui domeniu vom constata numărul imens de influenceri care distribuie conținut în fiecare zi. Ei bine, fiecare dintre noi deține un set de valori pe care-l susține cu demnitate, acesta fiind motivul de bază care ne dermină să umrărim anumite persoane din mediul online. Ne dorim ca ceea ce vedem să dețină calitate, să rezonăm cu timpul de informație și viața acestora.

Nu stăm mai prejos nici la capitolul barbering, unde nenumărați frizeri au luat calea acestea, anume, de a informa și inspira un public vizat în a-și contura propriul drum sub îndrumarea pasiunii și determinării.

Ei bine, pentru a adăuga plus valoare colecțiilor de produse, Barber Store România a integrat în site o selecție de produse în ediție limitată, concepute de BabyLiss . Aceste mașini de contur prezintă imagini ale unor influenceri în domeniu, artiști consacrați care și-au pus amprenta în domeniu prin diversitate și nivelul excepțional al muncii. 

Babyliss – Skeleton Influencer Green

Acest model surprinde de la prima privire, fiind un adevărat stimul vizual, acaparându-și titlul de „bijuterie”. Desgn-ul nu este singurul care punctează natura diversității, motorul „Ferrari” fiind un alt atu ce recomandă seria Babyliss. Mașina de contur a fost concepută pentru a produce o experiență unică fiecărui posesor.

Din punct de vedere a autonomiei, mașina de contur Babyliss Skeleton Green își menține puterea de tundere circa 120 de minute, în urma unui ciclu de încărcare de 180 de minute.

Dispune de alimentare prin acumulator, oferind o fiabilitate deosebită în timpul mișcării datorită formei ergonomice, fapt ce suplimentează tehnologia inovativă care dă forma unor tunsori perfecte.

Babyliss – Skeleton Influencer Purple

Acest produse se regăsește pe lista doamnelor și domnișoarelor care adoră formele concrete și perfect definite. Liniile atent modelate de acest trimmer se datorează lamei tip T-wide metalică.

Întrucât barber-store.ro este magazinu virtual care dispune de ustensile indispensabile în saloane de frizerie, capitolul produse profesionale de styling nu este trecut cu vederea.

Dacă te afli în căutarea unui furnizor de încredere, Barber Store România vine în întâmpinarea pasionaților, atât aflați la început de drum, cât și cu experiență, cu produse profesionale de îngrjire a părului, a mustății, bărbii și multe alte surprize care se țin lanț în fiecare săptămână.

Mașinile de contur menționate anterior sunt oferite în premieră în România, pentru ca fiecare frizer să-și poată exterioriza talentul așa cum știe mai bine.

Babyliss – Skeleton Influencer Red

Poate una dintre cele mai consacrate ustensile profesionale dedicate conturului, Babyliss skeleton FX787RI RED captivează pe oricine privește asupra sa. Lamele din titan susțin tunsul perfect iar puterea motorului de 7.200 RPM bate în orice moment concurența.

Așadar, încearcă să descoperi elementele care te motivează și alătrui de care te poți regăsi în fiecare zi. Oferă-le, de asemenea, clienților tăi o experiență unică prin intermediul căreia să-și poată susține entuziasmul mai departe și prietenilor.

Descoperă gama deosebită Barber Store România, locul perfect unde frizerii începători dar și profesiniștii cu experiență găsesc sprijinul potrivit în demersul activității.

Prin urmare, merită să ai încredere în unii influenceri? Descoperă pe barber-store.ro variantele prezentate și bucură-te de calitatea premium a produselor prezentate.