Mihai Ghețău Collection – pantofii care te seduc de la prima privire

BUCURESTI - 27 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu o lungă și vastă experiență în industria încălțămintei din piele naturală, brandul Mihai Ghețău Collection propune în fiecare sezon modele unice, care reușesc să cucerească publicul prin detalii fine, simple și extrem de extravagante. Iată care sunt punctele de echilibru ale brandului.

Pantofi lucrați manual  

Povestea brandului se împarte pe fondul a 2 generații, tată și fiu care și-au dedicat întreaga pasiune, timpul și resursele în scopul creării pantofilor din piele naturală la comandă. Măestria cu care tatăl (Andrei Ghețău), și-a îndeplinit scopul încă din primii ani de activitate, a reprezentat un exemplu pentru fiul său Mihai Ghețău, cel care deține astăzi brandul Mihai Ghețău Collection.  

Mai mult decât atât, cei doi produc astăzi încălțăminte din piele naturală la cel mai înalt nivel al calității, aducând fericire în viața femeilor care îi aleg. Design-ul fiecărei perechi spune o poveste despre fiecare etapă a procedurii de realizare, materialul fin, cusăturile discrete, acesorizările delicate și nuanțele deosebite, provoacă orice reprezentată a sexului frumos să-și descopere potențialul și spiritul feminin.  

Mihai Ghețău dorește să aducă tuturor femeilor interesate, încălțăminte din piele naturală care să le înnobileze ținutele în orice context, și să le plaseze frumusețea dincolo de cuvinte.  

Pantofi la comandă  

Este absolut frustrant sentimentul de a-ți găsi pantofii ideali, cu care ești convinsă că vei atrage toate privirile, și practic, ești absolut decisă că rezonezi din absolut toate punctele de vedere, însă, atunci când comanda ajunge la domiciliu, descoperi cu stupoare cât de incomode, și nepotrivite sunt încălțările pentru dimensiunea piciorului tău. Acest tip de experiență este întâlnit la ordinea zilei, mai ales în rândul comenzilor online.   

Ei bine, pentru a evita acest inconvenient, Mihai Ghețău Collection deține soluția perfectă a unei probleme mereu întâlnite. Așadar, în cadrul e-shop-ului ghetau.ro, orice reprezentantă a sexului frumos poate atașa dimensiunile exacte ale piciorului, urmărind 3 pași simpli din secțiunea „ghid mărimi”.  

Așadar, încălțămintea disponibilă pe ghetau.ro este ideală pentru orice gust și preferință, astfel orice doamnă sau domnișoară are ocazia să-și valorifice personalitatea unică prin intermediu încălțămintei la comandă din piele naturală.  

Fiecare femeie merită să se exprime într-o manieră unică, dependentă de propriul stil, de aceea, încățămintea Mihai Ghețău Collection rupe barierele și transformă calitatea într-o caracteristică emblematică a brandului. Libertatea este la loc de cinste pe ghetau.ro, fiecare element fiind destinat unicității și simțului estetic deosebit.  

Alege cu încredere încălțămintea brandului Mihai Ghețău Collection  

Indiferent de trendurile de actualitate, pe ghetau.ro se regăsesc cele mai dorite elemente vestimentare reprezentative femeilor. De la pantofi eleganți din piele naturală, la botine, cizme și chiar ghete. Așadar, dacă râvnești după o pereche de pantofi care să se plieze inedit la ținutele office, nu ezita, colecția disponibilă pe site te va surprinde fără doar și poate.  

Pe de altă parte, dacă ambientul tomnatic te atinge cu a sa nostalgie și te îmbie la combinații cromatice de sezon, ei bine, colecția de cizme în nuanțe seducătoare de maro sunt cheia către outfituri de excepție. Rămâi mereu fidelă stilului personal și alege mereu ceea ce ți se potrivește, pentru că indiferent de ceea ce porți, vei fi mereu frumoasă!  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/mihai-ghetau-collection-pantofii-care-te-seduc-de-la-prima-privire