Oferă-i copilului tău o vacanță de neuitat! 3 activități în natură pe care le poți încerca cu micuțul tău!

BUCURESTI - 8 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Vara este în plină desfășurare, iar orice părinte ar trebui să profite la maximum de toate aceste zile călduroase. De ce? Ei bine, pentru că, în scurt timp, școala își va redeschide porțile, iar micuțul tău nu va mai avea atât de mult timp liber ca până acum.

Sac de dormit pentru copii - Super Cute Kido

Sac de dormit pentru copii - Super Cute Kido

 Sacii de dormit pentu copii, fabricați dintr-un pluș moale, plăcut la atingere, sunt acum la reducere. Micuțul tău va fi entuziasmat la maxim și nerăbdator pentru următoarele drumeții ce le veți avea împreună!  

Super Cute Kido

De asemenea, timpul trece mult mai repede decât ne dăm seama, iar tu vei regreta că nu ai petrecut mai multe momente cu cel mic, înainte de a crește și de a-și crea propriul drum în viață.

Ce poți face? În rândurile de mai jos ți-am pregătit 3 activități interesante pe care le poți desfășura în această vară alături de juniorul tău. Iată cum vă puteți distra împreună:

Drumețiile în natură

Natura este locul ideal în care putem pune bazele unei relații cât mai strânse cu micuții. Totodată, acesta este și prilejul perfect spre a-i fundamenta și a-i insufla copilului iubirea și respectul față de mediul înconjurător.

Nu uita că o plimbare în natură este o oportunitate excelentă pentru adulți de a se deconecta de la stresul cotidian, de la oboseala vieții de zi cu zi și de la problemele cu care se confruntă în mod obișnuit.

Camping în aer liber

Copiii sunt înnebuniți pur și simplu după astfel de idei, mai ales dacă este vorba despre o activitate care le pune la încercare curajul și spiritul creativ. În România există numeroase zone spre care îți poți îndrepta atenția în acest sens, însă și propria curte poate fi o variantă destul de avantajoasă.

Dacă ești interesat în a-l mobiliza pe micuțul tău să petreceți o noapte la lumina stelelor, atunci cel mai recomandat ar fi să te echipezi corespunzător, începând de la un cort de camping și până la saci de dormit pentru copii. Spre exemplu, în cadrul magazinului online www.supercutekido.ro găsești variante diversificate de saci de dormit din pluș, astfel încât experiența somnului în aer liber să se transforme într-o activitate distractivă pentru copilaș. Pe supercutekido.ro găsești, de asemenea, la prețuri avantajoase și diverse jocuri interactive pe care să le folosești atunci când petreci timp cu cel mic.

Campionat de lectură

Îți dorești să îi insufli copilașului tău iubirea față de lectură? Atunci, în această vară ai ocazia să transformi cititul într-o aventură pe deplin interesantă pentru acesta.

Organizează un concurs de citit (cu lecturi potrivite vârstei sale) și pune la bătaie un premiu care să îi stârnească entuziasmul juniorului. În acest fel, vei reuși nu doar să petreceți timp de calitate unul cu celălalt, ci îi vei arăta că lectura poate fi cu adevărat plăcută, iar tu îți vei reaminti de vremurile copilăriei alături de cărțile consacrate.

         

Ție care variantă dintre cele de mai sus ți se pare cea mai potrivită pentru a petrece timpul cu cel mic? Indiferent asupra cărei opțiuni te decizi, un sac de dormit din pluș nu strică niciodată, nu-i așa? Accesează www.supercutekido.ro și alege articolele esențiale pentru o copilărie distractivă a micuțului tău!