Popeye Pizza & Kebab – locul unde găsim cea mai gustoasă mâncare de post

Falticeni - 23 aprilie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, Retail

Postul alimentar este definit ca și abținerea de la mâncarea ce include carne și alte produse de origine animală, din raționament religios sau medical.

Popeye Pizza & Kebab

Popeye Pizza & Kebab

Acesta aduce numeroase beneficii în ceea ce privește purificare și odihnirea anumitor organe din corp; facilitarea anumitor procese și schimburi interne.

De obicei se posteste două zile pe săptămână sau înaintea sărbătorilor mari. În această perioadă, majoritatea dintre noi postim pentru postul Paștelui. Totuși, doar fiindcă ne abținem de la mâncarea de frupt, asta nu înseamnă că trebuie să ne abținem de la mâncarea cu gust delicios. Popeye Pizza & Kebab vine în ajutorul celor ce postesc cu preparate de post ce ne lasă gura apă.

Cine poate rezista unei felii savuroase de pizza?

Este un fapt deja stabilit că tuturor ne place pizza, însă, problema este că apar perioade în viața noastră precum e postul în care nu ne putem delecta cu alimente de frupt.

Din acest motiv, Popeye aduce tuturor iubitorilor de pizza ce postesc, o savuroasă pizza de post cu dovlecei. Această pizza vine cu un blat pufos și o îmbinare de toppinguri aromate care vă va delecta papilelele gustative: ciuperci, măsline, porumb, vinete, ardei kapia, și dovlecel.  Alături de sosul fresh de roșii, toate aceste ingrediente compun un preparat culinar complex și aromat ce va satisface și cel mai pretențios critic.

O pizza fără produse de origine animală, cum e pizza cu dovlecei oferită de Popeye Pizza & Kebab nu este doar sățioasă, dar va potoli și cei mai flămânzi gurmanzi cu mărimea L de 32 de cm. Iar pentru cei ce vor să o împartă cu prietenii, pizza XL de 50 cm este perfectă.

Parcă vă e poftă de un kebab?

Pizzapopeye.ro aduce clienților kebabul cu falafel, un preparat de insipirație libaneză care se va dovedi la fel de gustos precum un kebab clasic, dar va respecta și rigorile postului. Asemănător unui kebab clasic, acest preparat conține cartofi prăjiți, salată de varză, ceapă roșie, castraveți murați  și maioneză vegetală. Toate acestea combinate se traduc într-un fel de mâncare cu un gust oriental, ce vă va delecta papilele gustative.

Stiți zilele acelea când ai poftă de shaorma cu de toate? Aceste zile nu trebuie să dispară în perioada postului. Popeye Pizza & Kebab aduce iubitorilor acestui fel de mâncare, Shaorma cu falafel – un preparat de post ce păstrează savoarea unei shaorme cu carne.

Shaorma cu falafel combină în învelișul unei lipii calde, roșii proaspete, castraveți, maioneză vegetală, salată de varză și cartofi prăjiți. Lăsați-vă cuceriți de aroma de falafel adusă de preparatele de post Popeye Pizza and Kebab.

Pentru iubitorii de salate care își doresc să obțină doza zilnică de fibre și proteine, Popeye a pregătit o salată cu origini mexicane ce conține fasole roșie. Într-un bol generos sunt amestecate fasole roșie, ardei kapia, ceapă roșie, măsline, roșii și porumb.

Acestea nu sunt singurele preparate de post oferite de Popeye. Dacă v-am făcut curioși, aruncați un ochi pe pagina popeyepizza.ro pentru a vedea meniul complet.

Vă reamintim că Popeye Pizza & Kebab oferă livrare la domiciliu, astfel încât să vă bucurați de mâncarea de post și nu numai, din confortul casei. Profitați de livrarea rapidă sau optați pentru comandă și ridicarea personală din restaurant.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/popeye-pizza-kebab-locul-unde-gasim-cea-mai-gustoasa-mancare-de-post