Stilourile Poenari - o declarație de dragoste prin artă și rafinament

BUCURESTI - 9 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, brandul de stilouri Poenari vine cu o ofertă deosebită pentru toți cei care își doresc să facă un cadou inedit persoanei iubite. Echipa Poenari știe că uneori este dificil să îți exprimi sentimentele, de aceea a pregătit o surpriză pentru toți iubitorii de artă și frumos care vor să își declare dragostea într-un mod unic.

Valentine's Day Sales

În perioada 1-14 februarie, o selecție de stilouri și pixuri au o reducere de 20%. Stocul produselor este limitat. Astfel, cei care râvnesc un astfel de produs trebuie să se grăbească.

Dacă dorești să îți impresionezi partenerul sau partenera, stilourile Poenari sunt alegerea ideală. Un cadou cu personalitate care să uimească prin arta ce îl învăluie.

Gama de stilouri Alpha 36 include instrumente de scris ideale pentru delicatețea feminină. Cu un design clasic și elegant, acestea pot fi dăruite unei doamne care apreciază rafinamentul și arta. Nuanțele clasice sunt potrivite pentru gusturile fine ale doamnelor și impresionează prin intensitatea lor. Detaliile metalice aurii oferă o notă exclusivistă și evidențiază frumusețea culorilor alese pentru corpul stilourilor.

Apoi, gama de stilouri Alpha 46 este creată special pentru domnii cu personalități puternice, care apreciază calitatea unui lucru bine făcut. Designul se bazează pe accente masculine, iar materialele din care stilourile sunt confecționate sunt alese la standarde înalte pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi. Detaliile metalice pot fi personalizate în auriu sau argintiu, la cererea clientului. Un alt aspect deosebit al stilourilor Poenari este penița placată cu aur de 24k. Un detaliu inedit care va impresiona și care oferă un plus de valoare și rafinament cadoului.

Toate stilourile Poenari pot fi personalizate și vin însoțite de o cutie și un etui din piele ecologică pentru a proteja instrumentele de scris. Cutia poate fi și ea personalizată la cerere.

Personalizarea instrumentului se realizează prin gravarea unui mesaj sau numele persoanei dragi pe capacul stiloului. Datorită tehnologiei de gravare a stilourilor, care presupune arderea materialului şi a lacului, mesajul nu poate fi deteriorat cu trecerea timpului.

Un cadou personalizat este mai intim și reflectă apropierea dintre două persoane, fiind plin de emoție. De asemenea, în jurul acestuia se poate crea un moment deosebit care va rămâne o amintire plăcută pentru amândoi. Un mesaj scris din adâncul inimii va aduce un zâmbet pe chipul persoanei iubite și îi va bucura profund sufletul.

Alegerea cadoului potrivit denotă implicare și atenție din partea noastră față de cealaltă persoană, de aceea este important să alegem un dar care să reflecte personalitatea oamenilor dragi și să rămână o amintire frumoasă pentru aceștia.

Brandul românesc Poenari se remarcă prin crearea unor instrumente de scris confecționate din materiale premium, precum lemnul și aurul masiv. Din dragoste pentru scris și artă, echipa Poenari oferă produse atent lucrate la standarde înalte de calitate și rafinament. Stilourile elegant personalizate sunt un cadou ideal pentru Ziua Îndrăgostiților, care să dăinuie în sufletul persoanei iubite și care reușește să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/stilourile-poenari-o-declaratie-de-dragoste-prin-arta-si-rafinament