Tu ai grijă corect de clienții tăi pe timpul iernii? Află ce produse profesionale de îngrijire nu trebuie să lipsească din salonul tău în anotimpul

BUCURESTI - 5 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Chiar dacă sărbătorile de Crăciun și zăpada aduc o notă de magie în viețile tuturor, sezonul rece vine în întâmpinarea noastră și cu o serie de dezavantaje. Astfel, vântul, ninsoarea și temperaturile extrem de scăzute ne pot afecta atât pielea, scalpul, cât și starea de sănătate a părului.

barber store

barber store

 Activitatea profesională necesită produse pe măsură.  

Barber Store

Din acest motiv, fiecare salon trebuie să fie dotat corespunzător, raportându-se la necesitățile clienților, nevoi pe care frigul le generează zilnic. Ce articole sunt esențiale în această perioadă a anului în saloanele de înfrumusețare mixte și în frizerii? 

Magazinul online BARBER-STORE vine în ajutorul hair-styliștilor cu o colecție de produse profesionale de îngrijire pentru păr, barbă și mustață, ideale în timpul iernii. Hai să vedem ce recomandări are acest lider de piață pentru salonele de frizerie: 

Ceara de păr DAPPER DAN Matte Clay  

Odată cu scăderea temperaturilor, căciula devine o piesă esențială în garderoba bărbaților, însă, de cele mai multe ori, le afectează look-ul. Folosind această ceară de păr mată, orice coafură va arăta impecabil. 

Caracteristica sa principală este că modelează fără dificultate firele de păr, indiferent de tip sau de textură, în așa fel încât hair-styliștii să poată crea cu ușurință frizura dorită. De asemenea, produsul oferă o rezistență puternică, ceea ce înseamnă că este perfect pentru o finisare cu rezultate de lungă durată. 

Crema de barbă și mustață MORGANS 

Barba este o alegere populară, pe care mulți bărbați o fac, în special pe timpul iernii. Și-au lăsat clienții tăi barba să crească? Atunci, poți să ai grijă de părul lor facial cu ajutorul cremei de barbă și mustață MORGANS.  

Având un rol intens de hidratare, această cremă profesională va reface firele de păr deteriorate, hrănindu-le cu nutrienții necesari, fără a încărca în exces barba sau mustața. 

Gelul de ras transparent ELEGANCE 

Ce bărbat nu își dorește o barbă perfectă, cu linii precise? De fapt, acesta este motivul principal pentru care apelează la aranjarea bărbii într-un mod profesional, de către specialiștii în înfrumusețare. 

Gelul de ras Elegance este un produs înalt calitativ, care asigură îndepărtarea rapidă a părului facial. Fără a mai fi nevoie să folosești gel de ras în exces, clienții vor arăta mereu de nota 10. De asemenea, acesta oferă transparență, în așa fel încât să poți vedea pe unde au trecut deja lamele aparatului de ras.  

Produsul profesional pentru bărbierit creează un strat de protecție între lamă și piele, protejând tenul de tăieturi sau de iritații. 

Bineînțeles, produsele profesionale pentru îngrijirea părului prezentate mai sus reprezintă doar o mică parte dintre numeroasele articole de înaltă calitate pe care barber-store.ro ți le oferă. Pe rafturile virtuale ale acestui magazin online, specializat în îngrijire și înfrumusețare, se numără gamele unor branduri de renume în domeniu, astfel încât clienții tăi să beneficieze de fiecare dată de produse excepționale.  

Tu cum ai grijă de clienții din salonul de frizerie în care îți desfășori activitatea? Nu lăsa temperaturile scăzute să constituie o piedică în obținerea unui look desăvârșit de către cei care apelează la serviciile tale!