Un covor pentru fiecare cameră

BUCURESTI - 18 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Covorul este elementul central al decorului interior și este cel care îi conferă aspectul final. Un covor bine ales poate face ca o cameră să fie primitoare și călduroasă, de aceea este foarte important să-l alegeți cu grijă și mai ales să nu neglijați calitatea materialelor.

VreauCovor.ro

VreauCovor.ro

Ce covor să alegeți pentru a mări o cameră de zi, pentru a îmbrăca un hol de la intrare sau pentru a încălzi un dormitor? Descoperiți toate sfaturile noastre pentru ca achiziția voastră să fie una de succes și să alegeți un covor potrivit pentru interiorul căminului vostru.

Să începem cu aspectul covorului din living, care va varia în funcție de dimensiunea și stilul camerei, precum și de dispunerea mobilierului.Amenajarea unui covor în living este foarte simplă. Este suficient doar să alegeți un covor suficient de mare pentru a acoperi întreaga suprafață pe care stau masa și scaunele.

Când vine vorba de forma ideală a covorului din living, toate alegerile sunt permise. Primul element de luat în considerare în alegerea sa este dimensiunea. Pentru aceasta, trebuie să observați dimensiunea mobilierului din cameră, astfel încât covorul să nu pară supradimensionat sau micuț lângă ele.

Într-un living mic, este recomandat să nu alegeți un covor prea mare. Ar crea un sentiment de spațiu prea strâmt, accentuând zona mică. Modelele de covoare pătrate fac de obicei camera mai mare datorită proporțiilor echilibrate, iar covoarele dreptunghiulare mai late, vor întări impresia unui spațiu prea mic.

Pentru o cameră de zi care prezintă un spațiu mare, un mic model de covor va risca să dea impresia că plutește în spațiu. Dispus lângă canapea, sub măsuța de cafea sau sub masă, alegeți dimensiunea covorului să fie puțin mai mare decât acestea, astfel încât să cuprindă armonios mobilierul.

Covor pentru dormitor

Într-un dormitor, dispunerea covorului este multiplă. Dacă întâmpinați dificultăți în alegerea unui covor pentru dormitor, puteți să optați pentru 2 covorașe mai mici, unde fiecare va fi pus de o parte și cealaltă a patului. Dacă doriți să optați pentru un covor shaggy, locul său este lângă pat, astfel încât să vă puteți bucura de moliciunea covorului atunci când vă dați jos din pat. În cazul optării pentru un singur covor, la marginile patului va fi locul său. Puneți mai puțin de o treime din covor sub pat pentru a da iluzia unei camere mai mari. Pătrat, rotund, oval sau dreptunghiular, fiecare formă va umple decorul dormitorului cu stil.

La intrare sau pe hol

În locurile de trecere, covorul trebuie să fie foarte rezistent. Aici evitați să așezați un covor prea mare, recomandat ar fi să alegeți un covor mai lung și îngust. Asigurați-vă că luați dimensiunile cu ușile atât deschise cât și cu ușile închise pentru a nu greși și nu uitați să țineți cont și de grosimea covorului.

Nu neglijați decorarea casei cu un covor. Acesta aduce caldură, eleganță si estetică. Există un covor pentru toate gusturile, stilurile și proiectelor de decor accesibile tuturor bugetelor.

Descoperiți cât de magic puteți înnobila locuința cu un covor splendid din toate punctele de vedere, disponibil într-o selecție complexă pe site-ul vreaucovor.ro. Acum aveți șansa să redecorați locuința după bunul plac, și, bineînțeles, după bugetul disponibil cu doar un click.