Canon A95 - Mai multi pixeli, mai multe optiuni...

BUCURESTI - 25 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

eMAG.ro anunta azi lansarea celei mai performante “compact digital still camera” Canon Power Shot A95 - Canon este lider in tehnologia imagini si fotografiei, devenind astfel capul de lista al seriei A.

Canon A95 - Mai multi pixeli, mai multe optiuni...

Inlocuind deja cunoscutul A80, A95 continua ascensiunea precedesorului sau intrand in lumea imaginilor digitale de 5Megapixeli impreuna cu cele 21 de moduri de fotografiere, fiind camera cu cele mai multe moduri predefinite. Noul A95 incanta utilizatorul cu noul sau LCD de 1.8”cu unghi variabil pana la 360°. Noul sensor CCD de 5Megapixeli exceleaza in calitatea imaginii reusind fotografii exceptionale pana la dimensiuni A3. Ingloband tehnologii ce le gasim la aparatele din clasele superioare S si G, noul model al seriei A ofera utilizatorului flexibilitate si controlul creativitatii datorita lentilelor Canon de ultima generatie avand apertura f2.8 si un zoom optic de 3x, precum si a softului de asistare a fotografiei iSAPS pentru naturaletea culorilor si optimizarea imagini. Alaturi de accesoriile disponibile, noul ”high end” de la Canon, A95 se impune deja pe piata foto-digitala. Ca o noutate, pe langa cei 5 Megapixeli ai senzorului CCD, Canon introduce o data cu acest model tehnologia FlexiZone AF/AE disponibila la seria PowerShot Pro, tehnologie ce permite stabilirea focalizarii in mod semi-manual in cadrul fotografiei pe subiectul dorit, dupa ce procesorul stabilieste automat zona de focalizare, aceasta putand fi controlata de utilizator. Si aceasta camera foto digitala este compatibila PictBridge permitand utilizatorului tiparirea unei imagini direct la o imprimanta compatibila. "Canon A95, noul cap de lista al seriei A, ofera performante deosebite la preturi atractive", declara Mogens Jensen, Directorul Canon Consumer Imaging Europe. "Aceasta ofera o utilizare simpla si un pret pe care ti-l poti permite alaturi de noile tehnologii de ultima ora, permitandu-ti sa obtii imagini de o calitate superioara, avand chiar unele dintre dotarile modelului Power Shot Pro 1, devenind astfel o camera foto digitala de varf".

Despre eMAG.ro

Magazinul virtual eMAG.ro, lansat în urmă cu doi ani, este dedicat exclusiv promovării produselor IT&C de calitate, oferta cuprinzând cele mai noi apariţii de pe piaţă.
Liviu Taloi, PR Manager - eMAG.ro, telefon: 0745 289 583, 222.33.25, liviu@emag.ro.
liviu@emag.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/emag-ro/canon-a95-mai-multi-pixeli-mai-multe-optiuni-