Masurarea si monitorizarea zgomotului ambiant

BUCURESTI - 14 aprilie 2010

Comunicat tip General in Administratie Publica

Monitorizarea permanenta a zgomotului (24 ore pe zi, 365 zile pe an), controleaza conformitatea cu limitele impuse si ofera o gama larga de beneficii suplimentare.

ISO 1996 - 'descrierea si masurarea zgomotului ambiental' este standardul central in evaluarea zgomotului din mediu, fiind referinta in domeniu. El defineste terminologia de baza si descrie cele mai bune metode pentru masurarea zgomotului din mediu.
De mai mult de patru decenii Brüel & Kjær este furnizorul principal de sisteme pentru administrarea si monitorizarea zgomotului.
Enviro consult va ofera o gama larga de sonometre si analizoare de zgomot care acopera toate aplicatiile, incepand cu masuratori particulare ale nivelurilor de zgomot pana la analiza aprofundata a zgomotului din mediul inconjurator, de la masuratori de banda larga pana la analiza in timp real in benzi de frecventa de 1/1 si 1/3 octava cu inregistrare de semnal si audio.
Analizorul - sonometru tip 2250 face parte din generatia a IV-a inovatoare de analizoare portabile Brüel & Kjær. Filosofia proiectarii s-a bazat pe o cercetare indelungata care a condus la concluzia ca instrumental trebuie sa fie usor si sigur de utilizat, in acelasi timp incorporand caracteristici inteligente. Platforma 2250 a fost anume proiectata pentru a fi adaptabila la cerinte viitoare, pentru indeplinirea cerintelor ergonomice ale utilizatorilor. 2250 contine un set de module software interne, inclusiv analiza de frecventa si inregistrare semnal (logging) si sunet in vederea redarii - module disponibile separat, ce pot fi usor activate prin coduri software de licenta - sau prin comandarea a exact ceea ce se doreste, direct din fabrica. Combinatia modulelor software si hardware-ului inovativ face din instrumentul 2250 o solutie dedicata pentru indeplinirea sarcinilor de masurare de mare precizie, in mediul inconjurator sau la locul de munca, aplicatii industriale. Ca rezultat, aveti la dispozitie functionalitatea necesara, precum si optiunea de a deschide functiuni suplimentare in viitor - investitia dumneavoastra fiind astfel asigurata.


Despre Enviro Consult SRL

Reprezentanta Bruel & Kjaer in Romania - Enviro Consult este liderul de piata regional in furnizarea de servicii si aparatura pentru determinarea zgomotului si vibratiilor.
SC Enviro Consult s.r.l.
Adresa: Bucuresti, cod postal: 010806, sector 1; Str Popa Tatu nr 62A, bloc C, birou C8, parter,
corespondenta: OP15 CP330 Bucuresti cod 014700
Tel/Fax: 021 311.80.80
Mobil: +40744 49 17 26
Mobil: +40745 07 77 09
office@envi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/enviro-consult-srl/masurarea-si-monitorizarea-zgomotului-ambiant