Admitere la primele masterate online din Romania. Diploma de stat.

BUCURESTI - 31 august 2004

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Facultatea de Comunicare si Relatii Publice „David Ogilvy” din cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative anunta inceperea sesiunii de admitere la masteratele online de Management si Comunicare in Afaceri, de Managementul Proiectelor si de Management Educational si Comunicare Institutionala.
Sala traditionala de clasa este inlocuita cu platforma de e-learning.

Admiterea la masteratele online are loc in perioada 1-24 septembrie. Se pot inscrie la concurs absolventii cu diploma de licenta (sau diploma echivalenta cu aceasta), indiferent de anul absolvirii sau de specializare.
Selectia candidatilor se realizeaza pe baza unui interviu sustinut o data cu depunerea dosarului de inscriere. Admiterea se face in ordinea descrescatoare a mediei aritmetice dintre nota obtinuta la examenul de licenta si cea de la interviu.
Studiile se desfasoara pe parcursul a 3 semestre (1,5 ani) si se finalizeaza cu diploma de stat.
Masteratele online pun accent pe legatura dintre fundamentele teoretice si exemplele de buna practica de pe piata autohtona, in cadrul unui plan de invatamant adaptat in functie de nevoile studentilor.
Astfel, fiecare curs beneficiaza de suportul unui caiet de aplicatii bazat pe studii de caz si exemple specifice pietei romanesti.

Despre Facultatea de Comunicare si Relatii Publice - SNSPA

Invatamantul online este învatamant cu frecventa, prin intermediul Internetului. Platforma de e-learning permite atat interactiunea studentilor cu profesorii, cat si schimbul de impresii, date sau comentarii asupra subiectelor propuse. Aceasta platforma cuprinde forum de discutii a temelor propuse de catre profesori, sistem online de examinare, de rezolvare a proiectelor si aplicatiilor, a exercitiilor si a temelor.
Pentru mai multe detalii, vizitati www.comunicare.ro sau www.comunicareonline.ro.


Florina Pinzaru
online@comunicare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-publice-snspa/admitere-la-primele-masterate-online-din-romania-diploma-de-stat-