Zilele Comuncării

BUCURESTI - 17 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice (FCRP) din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti (SNSPA) organizează în perioada 18-20 noiembrie a.c. evenimentul aniversar « Zilele comunicării ». Studenţii, profesorii şi echipa administrativă sărbătoresc 18 ani de studiu al comunicării şi 10 ani de existenţă ca formă universitară.

În 18 noiembrie FCRP îşi deschide porţile viitorilor studenţi şi prezintă noutăţile din oferta educaţională a anului universitar 2009 -2010. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 11.00 în Sala de Festivităţi a universităţii.
Ziua de 19 noiembrie este dedicată actualilor studenţi şi le propune acestora participarea în diferite concursuri sub deviza « De Zilele Comunicării arată-te FCRP-ist! ». Expoziţia multimedia ce prezintă proiectele studenţilor înscrişi în concursuri va fi deschisă pe toată perioada festivă în Holul Mare al SNSPA.
În 20 noiembrie FCRP organizează dezbaterea « Comunicator 2008 » în care sunt invitaţi reputaţi specialişti din industria de profil pentru a detalia provocările meseriei de comunicator, indiferent de aria de acoperire. În continuarea dezbaterii, editura FCRP comunicare.ro va lansa ultimele noutăţi editoriale, volumul Cultural creatives. Cercetări privind evoluţia valorilor în societatea românească, coordonat de prof. univ. dr. Paul Dobrescu, precum şi numărul 14 al Revistei Române de Comunicare şi Relaţii Publice (ediţie specială). Evenimentele vor avea loc cu începere de la ora 10.00 în Sala de Festivităţi a SNSPA.
Vă invităm să ne fiţi alături şi să ne bucurăm împreună în acest ceas aniversar !
Pentru un program detaliat al evenimentelor vizitaţi www.zilelecomunicarii.ro

Despre Facultatea de Comunicare si Relatii Publice - SNSPA

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA este o instituţie tânără, dar care a reuşit în aceşti ultimi ani să transforme tinereţea sa într-un atu. Mai important decât faptul că FCRP a devenit o facultate mare este însă acela ca ea s-a afirmat ca un lider în domeniul educaţiei dedicate comunicării. Mai multe detalii pe www.comunicare.ro.
Lector univ. dr. Florina Pînzaru
Tel/fax: 0213180881 / 0213117148
GSM: 0744215528
Email: florina.pinzaru@comunicare.ro

florina.pinzaru@comunicare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-publice-snspa/zilele-comuncarii