Andrei Barbu aduce cosul de legume la 11even Bucureşti

BUCURESTI - 8 mai 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

După prima ediţie a evenimentelor 11even din 11.11.2011 în care sute de oameni din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie în cadrul unor evenimente desfăşurate simultan, după o primă ediţie în care oameni cunoscuţi publicului larg sau mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viaţă excepţionale au acceptat provocarea de a vorbi în faţa unui auditoriu timp de 11 minute fiecare despre un eşec din viaţa lor, deciziile luate şi schimbările ce au urmat pentru că nu au renunţat să lupte, să spere, să creadă, iată că organizatorii anunţă pentru 2012 noi informaţii pentru o a doua ediţie 11even, mult mai complexă.

Andrei Barbu

Andrei Barbu

 Aș dori ca peste zece ani să se spună despre mine că am pornit de la zero într-un domeniu complet nou și am pus pe picioare o activitate care aduce mâncare sănătoasă în viață a mii de oameni. 

Andrei Barbu

Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: reţeaua de evenimente locale 11even ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum şi un eveniment excepţional la început de octombrie organizat în Bucureşti, 11even & Allan Pease.

Andrei Barbu, este unul dintre oamenii care au avut curajul de a demara o mică afacere în încercarea de a insufla un mod de viață sănătos, printr-o hrană sănătoasă, bio. El a început cu crearea unei mici ferme de legume crescute în gospodăria proprie, promovand agricultura ecologică și nu cea la scară intensivă:

“Aș dori ca peste zece ani să se spună despre mine că am pornit de la zero într-un domeniu complet nou și am pus pe picioare o activitate care aduce mâncare sănătoasă în viață a mii de oameni.” a declarat Andrei Barbu.

11even Bucureşti va avea loc în data de 28 mai, cu începere de la ora 17:00 la Teatrul National Bucuresti, Sala Atelier. Printre speakerii ce vor fi prezenţi la Bucureşti se numără Bibiana Stanciulov - producator Magiunul de Topoloveni, Peter Barta – director executive Fundatia Post-Privatizare, Mihaela Bilic – nutritionist, Alice Botnarenco – fondatoare Femei in Afaceri, Mihai Georgescu – solist “Bere Gratis”, Marta Usurelu – redactor sef Revista Biz, Gratiela Vajaiala - Director Agentia Nationala Antidoping, Andrei Barbu - Cosul de Legume, Ana Maita - Asociatia Mame pentru Mame, Dr. Teodor Vasile.

Participarea la 11even Bucureşti se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online accesând linkul http://11even.ro/2012/bilete/. Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi directionate Fundației “Salvati-vă Ingerii”, care desfășoară activități de îmbunătățire a activității medicale în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Fondurile sunt destinate renovării și echipării blocului operator al spitalului, acolo unde au loc peste 5.000 de operații pe an și în care nu s-a mai făcut nimic de la construcția spitalului în 1979.

Pe lângă evenimentele locale 11even 2012, organizatorii pregătesc un eveniment cu totul special pentru România: 11even & Allan Pease ce va avea loc în 4 octombrie 2012, la Bucureşti. In cadrul acestui eveniment, pe lângă cele mai interesante experienţe din acest an surprinse în cadrul evenimentelor 11even, vom beneficia de carisma şi experienţa unuia din cei mai renumiţi experţi în comunicare din întreaga lume, Allan Pease.

Pentru evenimentul 11even&Allan Pease, pachetele de participare pot fi achiziţionate online accesând http://11even.ro/2012/bilete/  . Taxele pentru acest eveniment sunt de 99, 129 sau 299 EURO, in funcţie de pachetul de facilităţi ales.

Până în 25 mai însă, organizatorii au pregătit o ofertă Early Bird extraordinara, astfel că pachetul standard poate fi achiziţionat cu un discount de peste 50% la preţul de 49 euro (TVA inclus), in timp ce pachetul premium va costa 79 euro (TVA inclus). Taxa early bird este disponibila in exclusivitate pentru acele persoane care achizitioneaza unul sau mai multe bilete la una din conferintele 11even din luna mai. Exista doar 100 pachete disponibile la acest pret special.

Mai mult decât atât, pe site-ul http://11even.ro/2012/bilete/  se pot demara aplicatile pentru unul din cele 30 de pachete VIP, care pe lângă evenimentul general beneficiază o sesiune extraordinara in prezenta lui Allan Pease. Pachetul „Pranz special cu Allan Pease” contine: discurs & sesiune de întrebări şi răspunsuri, sesiune foto individuală şi de autografe cu Allan Pease, prânz împreună cu Allan si Barbara Pease. Pretul acestui pachet este de 299 euro (TVA inclus).

 

Despre Allan Pease:

‘Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri’, ‘Enciclopedia limbajului trupului’, ‘Limbajul trupului – cum pot fi citite gândurile altor din gesturile lor’, ‘Cât de compatibili sunteţi. Manualul relaţiilor’ sunt câteva dintre cele mai cunoscute cărţi semnate de Allan Pease.

Cărţile lui Allan Pease au fost traduse în 51 de limbi, au ajuns în peste 100 de ţări şi au fost vândute până în momentul actual în peste 25 de milioane de exemplare. Allan Pease a susţinut seminarii în 55 de ţări. De asemenea, Allan este Profesor Onorific la ULIM International University.

Evenimentele 11even sunt organizate de Asociatia 11even, în parteneriat City Plus, Wow Event Management şi Respect Media.

Parteneri 11even Bucureşti: Fanfara PR, Teatrul National Bucuresti, Comunitatea Femei in Afaceri.

Partenerii evenimentelor 11even sunt: Andrei Photography, Trilulilu, 24FUN, www.cariereonline.ro, www.calendarevenimente.ro, Wall Street, Time4News, Fundaţia Post-Privatizare, MoneyStreet.

Despre Asociaţia 11even

Asociaţia 11even îşi propune să dezvolte un spaţiu de dezvoltare umană ce aduce faţă în faţă persoane care au trecut prin experienţe extraordinare, provocări şi eşecuri determinante care merită împărtăşite, cu oameni care sunt în cautare de exemple practice şi concludente pentru dezvoltarea lor ca indivizi. Asociaţia 11even este organizator principal al evenimentelor 11even, precum şi a altor proiecte pentru comunitate.

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundația Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundație pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituție privată care  promovează educația antreprenorială şi susține inițiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc - cu accent pe întreprinderile mici  şi mijlocii şi start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătățire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilității sociale a întreprinderilor.

Mai mult informaţii despre evenimentele 11even pot fi găsite pe www.11even.ro sau pe pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/11even.ro .