Flamingo va ofera solutia completa de telefonie mobila

BUCURESTI - 1 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Flamingo isi intareste portofoliul GSM printr-o oferta inedita. Aceasta consta din crearea unei solutii GSM complete pentru clientii sai. Telefonul mobil nu mai este de mult un dispozitiv suficient. In jurul lui exista o serie de accesorii devenite necesare pentru buna lui utilizare. Dintre acestea cel mai cerut este dispozitivul hands-free, iar deoarece firele sunt incomode si se pot agata sau rupe, tehnologia bluetooth este cea mai cautata.

Flamingo va ofera solutia completa de telefonie mobila

Pornind de la aceasta idee Flamingo ofera clientilor sai pachetul format din telefonul Sony Ericsson K700i si hands-free-ul bluetooth Akono™ HBH600. K700i este mai mult decat un simplu telefon mobil, este camera digitala, atunci cand ai nevoie sa surprinzi si sa impartasesti un moment special si GSM, dotat cu un sistem facil de mesagerie, si toata distractia si modalitatile de conectare pe care ti le doresti. Memoria interna este si ea impresionanta, cei 41 MB putand stoca fotografii, muzica sau aplicatii.
Usor, fara fir, simplu de utilizat. Setul casca-microfon Akono™ HBH-600 a fost creat cu gandul la oamenii activi. Setul HBH-600 este atat de confortabil incat poate fi purtat cat e ziua de lunga. Cu un timp de vorbire de maxim 4 ore si un timp de asteptare de maxim 100 ore, lasati HBH-600 la ureche. In plus, in pachet clientii vor primi o fata suplimentara, pentru a schimba aspectul acestuia in functie de dorinte.
Acest pachet poate fi achizitionat atat din magazinele Flamingo cat si din cele Future Shop din intreaga tara. Pretul pachetului va fi de numai 819,9 RON.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Pinnacle Systems, Inc.

Pinnacle Systems, Inc., o subsidiara detinuta in totalitate de Avid Technology, Inc., este lider in industrie in ceea ce priveste furnizarea de seturi complete de instrumente destinate editarii video pentru amatori complete pentru piata de consum. Gamele de produse ale companiei, printre care PCTV, Dazzle, ShowCenter si varful de gama Studio, acopera toate nevoile utilizatorilor, de la incepatori la intermediari si pana la cei mai avansati editori video. Pinnacle Systems a primit pana acum noua dintre prestigioasele premii Emmy pentru inovatiile sale tehnice si este decis sa ajute clientii sa isi imbunatateasca, sa isi pastreze si sa isi impartaseasca amintirile cu usurinta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.pinnaclesys.com.

Despre Avid Technology, Inc.

Avid Technology, Inc. este liderul mondial in crearea, gestionarea si distribuirea de solutii pentru media nonlineare, ajutandu-i pe profesionistii din domeniul filmului, audio, video, animatiei, jocurilor si difuzarii sa isi eficientizeze in mod creativ si productiv munca. Pentru mai multe informatii referitoare la produsele si serviciile companiei, premiate cu Oscar, Grammy si Emmy vizitati: www.avid.com.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de IT&C & CE din Romania. Flamingo este o companie certificata ISO 9001, atat pentru distributia de produse IT si Consumer Electronics cat si pentru proiectarea si productia de calculatoare. In Romania firma detine o retea de peste 80 de magazine IT si Consumer Electronics si filiale in 41 de orase. Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo si-a intarit pozitia de lider pe piata IT din Romania, numarul calculatoarelor asamblate in 2004 atingand 60.000 unitati, ceea ce reprezinta o cota de piata de 25% din totalul sistemelor asamblate in Romania.
Din grupul Flamingo mai face parte si cea mai importanta companie de distributie a produselor IT si Consumer Electronics de pe piata romaneasca - Flamingo Distribution Center, ce deserveste in prezent un numar de aproximativ 1500 clienti activi si acopera intreg teritoriul tarii prin parteneri locali si prin cele patru puncte de vanzare regionale, fiecare beneficiind de personal si depozit dedicat.
Incepand din anul 1999, Flamingo are o prezenta activa si in plan international, atat in distributie cat si in retail, avand in prezent subsidiare in Bulgaria, Croatia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia si Muntenegru.
La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat cu un succes remarcabil oferta publica initiala de actiuni Flamingo International. In urma acesteia s-a vandut un volum de 19,55 milioane actiuni (cu 15% mai mult decat volumul initial scos la vanzare), obtinandu-se 12,5 milioane euro, suma care va fi investita in proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv si Intensiv, Future World, Retail International. Flamingo International este o societate ale carei actiuni se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul FLA.

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo International


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-va-ofera-solutia-completa-de-telefonie-mobila