FlexMLS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema FlexMLS

 • FlexMLS. REALTOR MLS

  FlexMLS

  Bucuresti - 1 October 2012

  Comunicat de MLS

  ... FlexMLS Romania împreună cu CEREAN invită agenţii imobiliari, evaluatorii, reprezentanţii băncilor si presa de specialitate la un Cocktail oferit cu prilejul lansării Programului ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: imobiliare , flexmls , cerean mls , mls , baza de date , software imobiliar

 • Vezi toate evenimentele despre FlexMLS

  Vezi toate comunicatele de presa despre FlexMLS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul FlexMLS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la FlexMLS. Informatiile despre FlexMLS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul FlexMLS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la FlexMLS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.