MLS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema MLS

 • MLS. REALTOR MLS

  MLS

  Bucuresti - 1 October 2012

  Comunicat de MLS

  ... MLS Romania împreună cu CEREAN invită agenţii imobiliari, evaluatorii, reprezentanţii băncilor si presa de specialitate la un Cocktail oferit cu prilejul lansării Programului ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: imobiliare , flexmls , cerean mls , mls , baza de date , software imobiliar

 • Vezi toate evenimentele despre MLS

  Vezi toate comunicatele de presa despre MLS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul MLS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la MLS. Informatiile despre MLS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul MLS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la MLS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.