MRU: Viitorul politic al lui Antonescu depinde de acest proiect constitutional

BUCURESTI - 3 februarie 2014

Comunicat tip General in Politic, Social

Mihai-Razvan Ungureanu: “Comisia de la Venetia nu va trimite pana in vara un punct de vedere asupra noului proiect de constitutie. Daca USL-istii sunt de parere ca reprezentantii comisiei vor trimite un raport in trei zile, asa cum intelege USL sa puna la punct un proiect de revizuire a constitutiei, se insala! De reusita acestui referendum depindea candidatura lui Antonescu la prezidentiale.”

“Proiectul de modificare a legii fundamentale este nul. Raportul Comisiei de la Venetia va contine multe critici, de altfel reprezentantii comisiei si-au exprimat deja nemultumirile. USL nu va tine cont. Viitorul politic al lui Antonescu depinde de acest proiect. Presedintele tarii va avea mai mult un rol decorativ, iar Parlamentul va deveni o supraputere in stat. CCR nu va mai avea control de constitutionalitate asupra tuturor hotararilor parlamentarilor, iar parlamentul isi va permite sa intre peste autoritatea judecatorilor si procurorilor, stabilind comisii de ancheta pentru oricine. Asa gandeste actuala putere. In loc de progres, Romania face multi pasi inapoi”, a declarat Mihai-Razvan Ungureanu, Presedintele Forta Civica (FC).

 

BIROUL DE PRESA FORTA CIVICA

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forta-civica/mru-viitorul-politic-al-lui-antonescu-depinde-de-acest-proiect-constitutional