ATH Racing Romania revine în forță la RACE TO HEL

BUCURESTI - 5 februarie 2024

Comunicat tip General in Auto, Social, Sport

ATH Racing Romania revine în forță la RACE TO HELL, pregătită să cucerească podiumul și să aducă gloria în țară! ATH Racing Team Romania participă și în acest an la celebrul concurs RACE TO HELL, care va avea loc în perioada 6-10 februarie. După două ediții consecutive de succes, echipa noastră se întoarce hotărâtă să continue să scrie istorie, dar și să aducă acasă încă un titlu impresionant.

Race to Hell

Race to Hell

 Spectacolul va fi accesibil și captivant pentru publicul din întreaga lume! 

ATH Racing Romania

Cu o tradiție de excelență și un palmares impresionant, ATH Racing Team Romania se pregătește pentru provocările unui traseu dificil și tehnic în inima Italiei, lângă Florența. Competiția promite să fie una dintre cele mai aprige, cu rideri din 20 de țări care vor concura pentru titlul suprem.

Navigând pe un teren extrem de dur, doar cu navigație pe GPS și iluminat doar de lumina lunii, echipa noastră își va demonstra încă o dată abilitățile și determinarea de care este capabilă. Cu transmisiune live,spectacolul va fi accesibil și captivant pentru publicul din întreaga lume.

ATH Racing România îi invită toți susținătorii și pasionații să le fie alături în această călătorie plină de adrenalină. Urmăriți-ne pe rețelele de socializare și fiți primii care află ultimele informații despre evoluția noastră în cursa infernală de la RACE TO HELL!

ATH Racing România este o echipă dedicată motorsportului, formată din piloți experimentați și pasionați, care se bucură de susținerea unei comunități active. Cu participări de succes în competiții naționale și internaționale, echipa noastră își propune să aducă excelența și spiritul de competiție în fața publicului larg.


Despre FOX IT EXPERT

Dealership care comercializeaza ATV, SXS, motociclete, scutere, Spyder, snowmobile, skijet, accesorii, echipamente si piese de schimb la cele mai bune preturi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fox-it-expert/ath-racing-romania-revine-in-forta-la-race-to-hel