CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3

BUCURESTI - 2 februarie 2024

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie, Sport

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial


CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mondial pentru a-l propulsa pe constructorul din China in topul podiumului intr-un sezon care se anunta cu adevarat incitant. Daca pentru Moto2 formatul de echipa ramane la fel, pentru Moto3 apare in peisaj un nou rookie, alaturi de actualul rookie, David Alonso.

CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele pentru a se impune pe scena Moto2 si Moto3.

CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele pentru a se impune pe scena Moto2 si Moto3.

 Colaborarea cu Aspar va ajuta in mod clar CFMOTO Racing sa atinga un alt nivel 

Su Zhen, Manager de Dezvoltare Racing CFMOTO

CFMOTO formeaza o noua alianta cu Aspar Team, echipa care, de la inceputul calatoriei sale impreuna cu grupul Pierer Mobility in 2018, a obtinut 26 de victorii, 58 de podiumuri si doua titluri mondiale la categoria Moto3 cu Albert Arenas si Izan Guevara. 


Constructorul chinez de motociclete CFMOTO a intrat in Campionatul Mondial la categoria Moto3 in 2022 si deja din primul sau sezon a reusit sa obtina un loc pe podium in Indonezia. In 2023, CFMOTO a obtinut inca doua podiumuri si acum, in 2024, si-a propus un tel mai ambitios: sa lupte pentru victorie si podiumuri cu ajutorul lui Jake Dixon si Izan Guevara in Moto2, si cu David Alonso si Joel Esteban in Moto3. 


Jorge Martínez „Aspar”: „In 2024 dorim sa luptam pentru titlu in Moto3 si Moto2, iar sa avem suportul CFMOTO este un supliment aditional. Suntem foarte bucurosi ca putem conta pe ajutor din partea lor si vom lupta pentru a-i face mandri si a le oferi multe victorii in acest sezon”. 


Su Zhen, Manager de Dezvoltare Racing CFMOTO: „Colaborarea cu Aspar va ajuta in mod clar CFMOTO Racing sa atinga un alt nivel, credem ca urmeaza mai multe victorii si podiumuri pentru aceasta echipa legendara. Sezonul 2024 este abia la inceput, alaturi de echipa Aspar vom cauta mai multe oportunitati de cooperare dincolo de padoc”. 

Despre FOX IT EXPERT

Dealership care comercializeaza ATV, SXS, motociclete, scutere, Spyder, snowmobile, skijet, accesorii, echipamente si piese de schimb la cele mai bune preturi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fox-it-expert/cfmoto-si-aspar-team-vor-lupta-impreuna-pentru-titlurile-moto2-si-moto3